DJ TBOY juhlii 15-vuotista taivaltaan koko illan setillä Helsingin Kuudennella Linjalla – lipputuotoista osa syöpätutkimukselle

Samuli Vienola

TBOY on toiminut lämppärinä usealle eri kansainväliselle nimelle, kuten Kendrick Lamarille, A$AP Rockylle ja The Weekndille.

Helsingin Kuudennella Linjalla on luvassa poikkeuksellinen ilta lauantaina 13. huhtikuuta 2024, kun Suomen menestyneimpiin hip-hop ja R&B DJ:hin kuuluva DJ TBOY juhlistaa 15-vuotistaiteilijajuhlaansa. Tämän harvinaisen tapahtuman kunniaksi DJ TBOY tulee soittamaan koko illan setin, ja mukana menossa on myös odotettuja yllätysesiintyjiä, jotka liittyvät DJ:n pitkään uraan.

TBOY on tunnettu urastaan lämppärinä maailmantähdille kuten Kendrick Lamar, A$AP Rocky ja The Weeknd. Hän on myös toiminut useiden suomalaisten artistien, kuten Karri Koiran, Ruudolfin ja Kasmirin, kiertue-DJ:nä. DJ TBOY on ollut merkittävässä roolissa kymmenissä menestyksekkäissä klubi-illoissa niin Helsingissä kuin Tallinnassakin.

Illan aikana nostetaan esiin TBOY:n uran huippuhetkiä, ja juhlakansaa viihdyttävät myös yllätysesiintyjät, jotka ovat olleet osa DJ:n 15-vuotista taivalta musiikin parissa.

– TBOY on harvinainen tapaus ja todiste siitä, että Suomen kokoisessa maassa voi menestyä omalla tyylillään ilman suuria taiteellisia kompromisseja. Hänen genrevapaa lähestymistapansa musiikkiin on tehnyt hänestä arvostetun tekijän suomalaisessa musiikkiskenessä, todetaan tiedotteessa.

Illan erityispiirteenä on se, että juhlaillan lipputuloista lahjoitetaan 2 euroa syöpätutkimusta tukevalle yhdistykselle. DJ TBOY menetti äitinsä syövälle loppuvuodesta 2023, ja hän haluaa omalta osaltaan tukea syöpätutkimusta ja hyväntekeväisyyttä.

Tapahtumaan voi hankkia liput etukäteen Eventualin lippukaupasta. Ennakkolippujen hinta on 12 euroa (+ lippukaupan kulut), ja ovelta lipun saa 13 eurolla. Jokaisesta myydystä lipusta lahjoitetaan 2 euroa syöpäyhdistykselle. Ennakkolipulla voi myös välttää jonottamisen ja päästä sisään ennen klo 01, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä, sillä ennakkolippuja on rajoitettu määrä.