Muistatko vielä Suomen suurimman rap-klubin? SHUTDOWN sai modernin seuraajan Helsingin Ääniwallissa

Vuonna 2018 Shutdown-klubille jonotettiin runsain määrin.
Julius Konttinen

Kolme DJ-kollektiivia lyöttäytyy yhteen Ääniwallissa tänä viikonloppuna

Elokuun ensimmäinen lauantai luo kuukaudelle menevän startin, sillä kolme dj-kollektiivia lyöttäytyy yhteen samana päivänä, kun Helsingissä järjestettävä Kallio Block Party järjestetään ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen.

Aikaisemmin jopa Suomen suurimmiksi rap-bileiksi tituleerattu SHUTDOWN-klubi saa jatkoa, sillä järjestäjät tekevät nyt paluun Ääniwalliin lähes samalla konseptilla, mutta runsaslukuisempana ja astetta raikkaampana.

Uusi klubi-ilta kulkee nimellä MASSIVE. Toistaiseksi tapahtuma tuo ainakin yhden kerran ajaksi yhteen kolme dj-kollektiivia, johon kuuluu Stunt, Gems sekä Collectif.

– Oon super fiiliksis ku pääsen soittamaan ja pitää huolta et kaikilla on hauska ja turvallinen ilta! Meit on ihan paras porukka järkkäämäs tätä ja uskon et jokainen tulija nauttii tosta illasta. Koska oon ite käyny aikoinaan Shutdown-tapahtumis nii uskon et etenki kaikki muut niissä käyneet tulee tykkäämään tästäkin, toteaa Gemsin toinen DJ Sapphire.

Kollektiivit tarjoavat Ääniwallin pääpuolella tämän hetken isoimmat hip-hop, rap, trap, afro sekä dancehall-kappaleet.

Tapahtumapaikan pienellä puolella fiiliksestä vastaavat puolestaan HOODWATCH:in ja TBOY:n järjestämä All Inclusive -klubikonsepti, joka keskittyy täysin R&B musiikkiin. Ilta tulee sisältämään muun muassa muutamalta vuodelta kerättyjä tanssilattialle huutavia hittejä, joita ei päästy vielä niiden julkaisuhetkellä klubeilla fiilistelemään vallinneen maailmantilanteen vuoksi.

– Ääniwallissa on Suomen paras klubi-äänentoisto ja sen aikana kun ollaan oltu kotona lymyilemässä on tullu niin paljon uusia klubibängereitä, joita pääsee voihdoin soittaa nyt isolla soundilla. Siitä on lähes kolme vuotta, ku ollaan viimeks päästy tekeemään Ääniwallissa bileitä nii tottakai fiilis on mitä parhain, ku pääsee niin sanotusti palaamaan kotiin, naurahtaa TBOY.

Edellisellä kerralla vastaava tapahtuma järjestettiin myös samana päivänä kuin Kalliossa tapahtuva Block Party. Tapahtuma keräsi silloin osallistujia jopa nelinumeroisen määrän.

– Viimeks ku järkättiin Ääniwallissa juhlat block partyjen aikaan, niin mestoilla oli yli 1000 ihmistä.

Ennakkoliput tapahtumaan voit nappaa Tiketistä.