Evelina ja TheoFuego julkaisivat somessa trendaavan biisin

Julius Konttinen

Def Jam Recordings Finland -levymerkkiä edustava Evelina julkaisee hiphop-vaikutteisen EP:n 

Suomen menestyneimpiin naisartisteihin lukeutuva Evelina on luonut vaikuttavaa uraa vuodesta 2015 alkaen. Nyt kymmenen Emma-ehdokkuutta omaava artisti tunnetaan musiikkinsa lisäksi myös some-kanavistaan, joissa laulaja puhuu usein muun muassa kehorauhasta, ulkonäköpaineista, tasa-arvosta ja naisten oikeuksista.

Monen seurannassa oleva laulaja julkaisee tässä kuussa 31⁄2-nimisen EP-levyn, jolla vierailee iso joukko kotimaisen hiphop- ja r&b-kentän tekijöitä aina kiinnostavista uusista tulokkaista maamme eturivin artisteihin.

Pian Blockfesteillä esiintyvän laulajan uuden tuotannon kerrotaan olevan moderni r&b-painoitteinen kokonaisuus, joka tuo esille laulajan monipuolisuutta artistina.

Juuri julkaistu single Miau on esimakua siitä, mitä voimme projektilta odottaa. Kappaleessa on mukana TheoFuego, joka tunnetaan töistään DJ:nä, artistina sekä viihdyttäjänä, jolla on persoonallinen tapa ilmaista itseään.

EP:llä on yhteensä kuusi kappaletta ja sen on tuottanut Evelinan kanssa tiivistä yhteistyötä tekevä Tido. Projekti julkaistaan kirjaimellisesti hänen kolmannen ja neljännen albuminsa välissä, josta myös nimi 31⁄2 pohjautuu. Kokonaisuudelta voidaan odottaa Miau singlen tyylisesti räppiä sekä rohkeita ja anteeksipyytelemättömiä sanoituksia yhdistettynä koukuttaviin hiphop-tuotantoihin.

Kuuntele pian julkaistavan kokonaisuuden introna toimiva kappale alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.