Deja vu? Madboiali jatkaa albumillaan yhteistyötä isoimmalla hitillään fiitanneen laulajan kanssa

Levyn kansi ja kappalelista on nyt julkaistu.

Tämän hetken kiinnostavimpien artistitulokkaiden joukkoon lukeutuvalta Madboialilta on tiedossa ensimmäinen isompi kokonaisuus, kuten uutisoimme aiemmin. Levy kantaa nimeä Mielentila, ja se julkaistaan itsenäisesti perjantaina 11. syyskuuta.

Drill-, hiphop-, afropop- ja r’n’b-vaikutteisella levyllä on kaiken kaikkiaan kahdeksan raitaa, joista aiemmin julkaistuja ovat Pikku hiljaa ja Kesäillat. Projektin tuotannosta vastaa nuori porvoolaistuottaja IGF, jonka kanssa Madboiali on työskennellyt alusta asti ja joka on tuottanut kaikki hänen tähänastiset kappaleensa.

Jo aiemmin julkistettujen fiittaajien eli Blacflacon ja BML:n lisäksi projektilla vierailee Nadia, jonka moni muistaa Madboialin viimevuotiselta Deja Vu -kappaleelta. Fiitti enteilee artistin soolomateriaalia, sillä pienestä asti laulanut 20-vuotias espoolaislahjakkuus on tällä hetkellä työstämässä omaa r’n’b-henkistä EP:tä.

Mielentila-albumin kannen ja kappalelistan näet alta. Vaihtoehtoi-kappaleesta on tulossa musiikkivideo albumin julkaisun jälkeen.

1. Viaton lapsi
2. Ei kiinnosta (feat. Blacflaco)
3. Vaihtoehtoi (feat. BML)
4. Kesäillat
5. Kaunis nainen (feat. Nadia)
6. Pikku hiljaa
7. Désolé
8. Itsenäinen