Blacflaco ja Jami Faltin yhdistivät ensimmäistä kertaa voimansa uudessa kesähitissä

Jami Faltin ja Blacflaco poseeraavat yhdessä "Paholainen" -kappaleen julkaisun yhteydessä.
Blacflaco ja Jami Faltin ovat nousseet nopeasti Suomen kuunnelluimpien artistien joukkoon.
Evin Nadine

Blacflaco ja Jami Faltin julkaisivat ensimmäisen yhteisbiisinsä Paholainen, joka debytoi vakuuttavasti Spotifyn listalla. Kesäinen hitti käsittelee toksisia parisuhteita ja klassista femme fatale -teemaa, tuoden esiin artistien vahvan yhteistyön ja tarttuvan tuotannon.

Ikäluokkansa kirkkaimpiin tähtiin lukeutuvat Blacflaco ja Jami Faltin julkaisivat perjantaina 17. toukokuuta ensimmäisen yhteisen singlensä Paholainen, joka debytoi vaikuttavasti Spotifyn 13. sijalla. Melodisen trapin ja rapin nuoret indie-tähdet kuvaavat kappaleessa toksisia parisuhteita ja klassista femme fatale -hahmoa, tuoden mukaan myös hauskaa itsereflektiota. Kappaleen tuotannosta vastaavat eturivin huipputuottajat Salahpolo, MD$, JAICUS ja Hussa.

– Oli hauskaa tehdä ekaa kertaa Jamin kaa biisi. Se on pari vuotta ollut mun yks Suomen lemppareista ja nyt vihdoinkin saatiin yhdessä tehtyä kesäbängeri, kommentoi Blacflaco.

– Oli siistiä tehdä projekti viimeinkin Flacon kanssa, koska oon pitkään fiilannut sen biisejä. Oon itse Länsi-Tampereelta, niin on myös ollut hienoa nähdä Länsi-Helsingin kerrostaloäijän pärjäävän musiikilla indie-artistina. Tää on toksinen fiilistelybiisi kaikille kesän paholaisille, kertoo Jami Faltin.

Viime kuussa Jami Faltin julkaisi toisen kappaleen yhdessä Hugon kanssa, joka sai myös lämpimän vastaanoton. Voit lukea lisää kappaleesta ja sen taustoista täältä.

Jatkuvasti miljoonia striimejä kerääviä ja radioissa soivia monipuolisia kappaleita julkaisevilta Blacflacolta ja Jami Faltinilta voi odottaa tulevana kesänä aktiivista musiikin julkaisutahtia ja keikkailua pitkin Suomea.