Funkiestin tiskin kautta liikkuneet underground-tuotokset saapuvat vinyylille lokakuussa

Svartin kokoelmasarjassa kuullaan kappaleita useilta pienen piirin julkaisuilta, joita myytiin aikoinaan muun muassa Juha Vakkarin perustamassa The Funkiest Recordsissa.
Loasteeze

Svartin uuden kokoelmalevysarjan aloitusosalle julkistettiin kansi ja kappalelista.

Turkulaiselta Svart Recordsilta on tulossa uusi kotimaiseen hiphopiin keskittynyt kokoelmalevysarja, kuten uutisoimme aiemmin. Nyt yhdeksänosaisen sarjan aloitusosalle on julkaistu tarkempaa infoa.

Levylle vahvistettiin jo kesällä Tommy Deks, Salamaryhmä, Kaverit, Juhani, UGCSaurus, Superjanne, Konala Cartelli sekä Aisti & Emeto. Uutena nimenä mukaan on saatu Murmurecordings, ja fiittien muodossa levyllä tullaan kuulemaan myös DavoaDualia ja Yavista.

Niko Toiskallion eli Chyden kuratoimassa ja Svartin Olli Hännisen alias Klaus Kustaan tuottamassa sarjassa tullaan myöhemmin palaamaan Helsinkiin. Se ei yllätä, sillä jos tulevissa osissa on yhtä paljon kappaleita kuin ensimmäisessä niin esiin tullaan nostamaan vielä 80 kätkettyä helmeä.

Perjantaina 30. lokakuuta ilmestyvän kokoelman kannen ja kappalelistan näet alta. Kannesta vastaa aiemmin tänä vuonna Graffiti – Wraitterin käsikirjan julkaissut Juho Toiskallio.

A1 Tommy Deks – Mun naapurusto
A2 Salamaryhmä – Kaikki on mahollista
A3 Kaverit – Ai? Mist läpist olit kuullu?
A4 Juhani – Tuut tuut tuut
A5 UGC – Silmänsä sulkea ft. Dual, Yavis

B1 Murmurecordings – Hiekkamyrsky
B2 Saurus – Tuike
B3 Superjanne – Alkemisti
B4 Konala Cartelli – <3 (Pienempi Kuin Kolme)
B5 Aisti & Emeto – Se oli sit siin feat. Davo