”Tällaista me katottiin junnuna YouTubesta” – VITUNLEIJA® järkkää ensimmäistä kertaa bileet

Vaatemerkin alla järjestetään ensimmäistä kertaa tapahtuma Helsingin Kattilahallissa.

Stylistinä ja vaatesuunnittelijana tunnetun Bakari Diarran vuonna 2018 perustama vaatemerkki vitunleija® on saavuttanut ilmiömäisen suosion muutaman vuoden aikana. Nykyisin myös artistina tunnettu taiteilija kävi tänään myös kertomassa Ylen aamu -ohjelmassa toiminnastaan.

Pitkistä jonoista ja ihmismassoista tutut pop-upit artistivieraiden siivittämänä ovat olleet tänä vuonna brändin tunnusmerkkejä. Bakarin vaatteet omaavat helposti tunnistettavat kimallelogot, joita näkee tällä hetkellä ympäri pääkaupunkiseutua päivittäin.

Seuraavaksi omaperäisistä tempauksistaan tuttu vaatemerkki kokoaa Helsingin Kattilahalliin räpin kärkinimiä, joihin kuuluu muun muassa Cledos, DAVI ja Turisti sekä uusia tulokkaita, kuten Kerza. Esiintyjien joukkoon on myös ilmoitettu kaksi ruotsalaista räppäriä, hiljattain Aktiverad-singlen julkaissut Alawee sekä Netflixin Snabba Cash -sarjan teemakappaleesta tunnettu 1.Cuz.

Tapahtuma järjestetään lauantaina 15. lokakuuta ja kulkee nimellä VITUNLEIJA LIVE VOL.01.

Ensimmäistä kertaa järjestettävässä tapahtumassa tullaan näkemään variaatiota esiintyjien puolella, sillä mukana on räpin kärkinimiä sekä relevantti kattaus uusia tulokkaita.

Tapahtumaa Bakari kuvailee uniikiksi kokonaisuudeksi, jota ei olla Suomessa vielä toteutettu.

– Nää bileet on jotain mitä sä et kelannut et Suomessa vois olla – tällaista me katottiin junnuna YouTubesta. Don’t sleep, hän kertoo.

Nykyisin Warner Musicin alalabel Babyfacenkin riveissä oleva taiteilija jatkaa uraansa trendiksi muodostuneen merkkinsä parissa, näyttäen samalla esimerkkiä nuorille omaan visioon luottamisesta.

Liput ikärajalliseen tapahtumaan voi hankkia Lippupisteestä, mikäli niitä on vielä jäljellä. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Tänä perjantaina julkaistaan myös Babyfacelle sainatun artistin ensimmäinen single Make-Up, jossa on mukana myös DAVI, Cledos ja william.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BAKA® (@babyfacebax)