”Tää on tietynlainen ajatusten purkaus ja ylpeilybiisi” – ez julkaisi neljännen biisinsä

Artistitulokas halusi uusimmalla biisillään fiilistellä omaa juttuaan.

Universal Musicin artisti ez julkaisi viime viikolla neljännen kappaleensa Haluun lisää. Artistin aikaisempiin julkaisuihin kuuluvat kappaleet Ideoit, Pelastaa sekä Kielletty jossa on mukana toinen Universalin tulokasartisti Dreas.

Moderneja hiphop-soundeja ja heleää r&b-tulkintaa musiikissaan yhdistelevä artisti halusi uusimmalla julkaisullaan pitää hauskaa eikä ylimiettiä. Lopputuloksena on aiempaa tuotantoa menevämpi ja asenteellisempi biisi.

– Mulla on taipumus välillä ylikelata biisien tekstejä, mutta tätä biisiä lähdin tekemään ihan puhtaasti sillä asenteella, että nyt ei mietitä vaan pidetään hauskaa. Haluun lisää on tietynlainen ajatusten purkaus ja ylpeilybiisi. Meillä on soittolistat täynnä biisejä, joissa tyypit fiilistelevät omaa juttuaan, joten ajattelin, että täältä tulee mun versio, hän kertoo.

Vain muutamasta julkaisusta huolimatta ez on saanut tähän mennessä maininnat muun muassa viime vuoden Blockfestin kuratoimalle Fresh ’21 -listalle ja tämän vuoden alussa artistitulokkaita esittelevässä YleX:n Läpimurto ’22 -listauksessa.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.