Ezin single on hauskanpidolle omistettu kokonaisuus: ”Tää on täydellinen kesäanthem”

Ez valaistuneena turkistakki päällä.
Noin neljän vuoden ajan musiikkia työstänyt Ez luo uraansa tällä hetkellä indienä.

Artisti haluaa singlellään kutsua kuuntelijat pitämään hauskaa!

Tällä hetkellä indienä uraa luova Ez julkaisi uuden singlen, joka kulkee nimellä Tänä iltana. Artistin aikaisempiin julkaisuihin kuuluvat singlet Anonyymi, Haluun lisää sekä Se oikee. Näiden lisäksi artisti oli mukana twerk-tähti Tinzen singlellä Leffa.

– Sain inspiraation tähän biisiin kun oltiin tultu mimmien kaa reissusta, meil oli elämämme kesä! Tää on tällänen hyvän energian night out -klubikappale, täydellinen kesäanthem siis. Biisin tekemis aikoina inspiroiduin soundillisesti paljon Isac Elliotista, tää oli sitä aikaa kun hän droppas biisei niin kun 20min, Makso Mitä Makso. Niis oli sellanen hyvä meininki mist tykkäsin ja halusin tuoda vastaavaa omaan musaani, artisti kertoo naurahtaen.

Nyt noin neljän vuoden ajan omaa musiikkia julkaissut artisti kertoo uusimman singlen olevan hauskanpitoon luotu kokonaisuus ilman sen syvällisempää viestiä. Ez haluaa biisillään kutsua kuuntelijat pitämään hauskaa kesän lämpimissä illoissa.

– Täl biisil ei silleen oo syvempää viestii, enemmänkin just hauskanpito bilebiisi, hyvä energia ja sellanen nyt mennään vibe!

Unelmoivan persoonan omaava laulaja kertoo oppineensa vuosien varrella paljon itsestään niin artistina kuin ihmisenäkin. Ez kertoo musiikin toimineen itselleen myös terapiana vaikeampina hetkinä, sekä uskovansa elämän johdattavan oikeaan suuntaan kun sen eteen vain on valmis tekemään töitä.

– Oon oppinu tän matkan aikana tosi paljon. Itestäni, musa-alasta ja elämästä ylipäätään. Mun mieli ei oo aina ollu turvallisin paikka ja musa on auttanu siihen ihan super paljon. Oon tosi energinen, luova ja unelmoiva tyyppi. Haluun uskoo, et mikää ei oo mahotont täs elämäs ja kaikkee pitää kokeilla. Kliseisesti elän tälle et what is meant to be is meant to be, hän pohtii.

Kappaleen on tuottanut Tuomas Vuorinen. Kuuntele kesäiltoihin suunniteltu biisi tästä: