Duetto, jota et tiennyt kaipaavasi: Noton keväisellä erobiisillä mukana Pihlaja

Julian Riikonen

Artistien duetto onnistuu kuulostamaan samanaikaisesti ikivihreältä, modernilta ja seksikkäältä.

Noton ote r&b-soundin ja popin yhdistämiseen vahvistuvat entisestään uusimmalla kappaleella, joka kulkee nimellä Onks se kuollu?. Kappaleella kuullaan mukana kotimaisen r&b- ja pop-kentän kiinnostavimpiin nimiin kuuluva Pihlaja.

Kaksikon kappaleella sulautuvat yhteen keväinen äänimaailma ja herkkä aihe, johon varmasti monen on helppo samaistua. Artistien duetto onnistuu kuulostamaan samanaikaisesti ikivihreältä, modernilta ja seksikkäältä.

Noto kertoo yhteistyön olleen itselleen vähintään alitajuisesti jo pidempään mielessä ollut asia, sillä hän on aina itse ihaillut Pihlajaa artistina.

– Oon aina ihaillu Pihlajaa artistina ja oli mahtavaa päästä tekee yhteistyötä, sekä tutustua, hän kertoo.

Tällä hetkellä Sad but sexy kiertueellaan oleva Pihlaja kertoo yhteisen biisin teeman olevan itselleen henkilökohtaisen aiheen omaava, josta hän oli inspiroitunut ammentamaan myös musiikin puolelle.

– Monesti ihmissuhteen lopun lähenemisestä on merkkejä ilmassa vaikkei sitä aina haluais itelleen myöntää. Onks se kuollu? – biisi synty näistä keloista ja siitä epämääräsestä tunteesta et kaikki ei oo enää niinku ennen. Olin ekaa kertaa Noton kans studiolla ja heti synty tällane bängeri! Hyvä yhteistyö siis sanoisin.

Kappaleen tuotannosta vastaa Noton lisäksi muun muassa Iben, Pyrythekidin, NCO:n ja Tuure Boeliuksen kanssa työskennellyt Tuomas Vuorinen.

Ennen julkaisuaan kappale herätti huomiota paljon myös TikTokin puolella, jossa reagoitiin aiheeseen tunteikkailla keskusteluilla kommenteissa. Single on esimakua artistin tulevasta albumista Notorius, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.