Sebastian Noton uusi single sukeltaa bilepopin maailmaan – mukana myös Ibe

Julian Riikonen

Muun muassa Justin Bieberin keikan yhteydessä esiintynyt artisti on valmiina uuteen vuoteen. 

Sebastian Noto aloittaa vuoden raikkaasti uudella singlellä yhdessä Iben kanssa. Debyytti-EP:n heinäkuussa 2021 julkaisseen artistin musiikissa kohtaavat sulava lauluääni ja koukuttavat melodiat. Nimeä Ylläs kantava biisi tuntuu sopivan talveen hyvin tarjoten suorastaan afterski-tunnelmia.

– Biisi synty nopeesti ja aikalailla vahingossa. Me mentiin studiolle vaa pitää hauskaa. ”Ylläs” idis tuli ku mä ns. friistailasin samalla kun kuuntelin Tuomaksen tekemää biittiä. Se kuulosti hauskalta ja siit lähti idis tollaseen afterski type -biisiin. Lähetin demon Ibelle ja se fiilas sitä, sit mentiin studiolle tekemää biisi loppuu, paljastaa artisti biisin synnystä.

Skorpionilla levyttävä artisti tarjoaa kotimaahan vaikutteita kansainvälisen tason pop- ja R&B-soundista. Myös live-esiintymiset tarjoavat vakuuttavaa osaamista; keikoista huokuu lämmin ja energinen meininki. Artisti nähtiinkin Justin Bieberin Helsingin Kaisaniemen keikkaa ennen lavalla bändinsä kanssa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Noto ja Ibe kuullaan samalla raidalla. Aiemman tuotannon osalta terävimmän kärjen paikkaa pitää single Itsekäs, joka rikkoi hiljattain kultalevyn rajan. Kappaleella kuullaan niin ikään Skorpionin artisti NCO.

Tuleva vuosi tulee pitämään sisällään keikkailua ja uutta musiikkia.

– Lähitulevaisuuden suunnitelmis on julkasta paljon musaa ja kiertää Suomee keikoilla. Must tuntuu et oon jollain tavalla kääntäny sivuu ja et tää on ikään ku 2.0 vuosi mulle. Kiitos kaikille, jotka on kuunnellu mun musaa – nähää keikoil, lähettää artisti terveiset.

Alla olevasta linkistä pääset kuuntelemaan tuoreen Tuomas Vuorisen tuottaman singlen.