Twerkin suomalainen supertähti Tinze kertoo poikkeuksellisen tarinansa tulevassa kirjassaan

Tia-Maria Sokka eli Tinze.
Tinzen kirja odottaa lukijoitaan toukokuussa 2024.
Samuli Vienola

Tia-Maria Sokka, taiteilijanimeltään Tinze, valottaa henkilökohtaisen elämänsä vaikeuksia ja menestyksen rakentamisen tarinaansa Ina Mikkolan kirjoittamassa kirjassa.

Suomen twerk-tanssin suurin nimi sekä Universal Musicille sainattu artisti, Tia-Maria Sokka, joka tunnetaan myös nimellä Tinze, on valmistelemassa paljastavaa ja koskettavaa tarinaansa kirjassa, jonka on kirjoittanut Venla-palkittu toimittaja ja bestseller-tietokirjailija Ina Mikkola. Kirjan odotetaan saapuvan lukijoiden saataville toukokuussa 2024.

Tinze on noussut suomalaisten tietoisuuteen twerk-tanssin avulla, ja hän on saavuttanut miljoonien ihmisten huomion ympäri maailman sosiaalisen median välityksellä. Tinze ei ole ainoastaan tanssinut, vaan myös voimaannuttanut tanssitunneillaan naisia eri taustoista rakentamaan paremman suhteen omaan kehoonsa.

Tinzen tarina ei kuitenkaan ole pelkkää loistoa ja menestystarinaa. Kirja paljastaa myös twerk-tähden henkilökohtaisen elämän haasteet ja vaikeudet, jotka ovat varjostaneet hänen menestystään. Kuinka hän on voinut hymyillä ja opettaa tanssia, vaikka hän on saanut kotonaan huonoa kohtelua? Miltä tuntuu yrittää ostaa yli puolen miljoonan euron hintaista ensiasuntoa, kun kiinteistövälittäjä ei ole nähnyt häntä potentiaalisena ostajana?

Tia-Maria Sokka avaa sydämensä ja kertoo, kuinka hän on rakentanut yrityksensä ja brändinsä tanssistudioista kansainväliseen some-presenssiin. Hän jakaa myös, kuinka hän on kestänyt henkilökohtaiset vaikeudet. Kirjassa Tinze hän haluaa rohkaista muita naisia olemaan olemassa anteeksipyytelemättömästi ja tuomaan esiin koko potentiaalinsa.

Ina Mikkola, teoksen kirjoittaja, on erikoistunut aiheisiin kuten seksuaalisuus, sukupuoliroolit ja tasa-arvo. Hänen kynänsä kautta Tinzen tarina saa syvemmän merkityksen ja perspektiivin. Kirja on odotettu julkaisu ja antaa lukijoille mahdollisuuden sukeltaa Tinzen inspiroivaan elämäntarinaan.

Tinzen kirja odottaa lukijoitaan toukokuussa 2024, ja sen julkaisija on arvostettu Tammi, joka kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön. Kirja lupaa tarjota lukijoilleen koskettavan ja inspiroivan matkan suomalaisen twerk-tanssin kukoistuksen taustalle sekä Tinzen henkilökohtaisten voittojen ja vastoinkäymisten taakse.

Kansi: Eevaliina Rusanen / Tammi