Auringonpilkahdus keskelle marraskuun harmautta: Tinzen neljäs biisi on nyt ulkona

Twerk-tähden uudella kappaleella mukana kolme nousevaa artistia.

Artisti ja twerk-tähti Tinze julkaisi tänään uuden singlen Leffa. Kansainvälistä uraa tanssijana luonut monilahjakkuus solmi levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa vuonna 2020 ja on julkaissut tähän mennessä singlet Bakara, Bae Bae ja Hurrikaani.

Aiemmin julkaistut kappaleet ovat olleet kovassa kuuntelussa, etenkin Teflon Brothersin ja F:n kanssa julkaistu Bakara joka on ylittänyt kuunteluillaan platinarajan ja Jannika B:n ja LIL YAYO:n tulkitsema Bae Bae, joka on myös striimannut kultaa.

Tänään julkaistulla kappaleella vierailevat Adi L Haslan luotsamalle Monopoli Musicille kiinnitetty reggaeton-artisti El Migu sekä kotimaisen r&b-kentän kiinnostavimpien tulokkaiden joukkoon lukeutuva ez ja näyttelijäksi opiskeleva TikTok-tähti Risanaamio.

Singlelle julkaistiin myös viihdyttävä musiikkivideo, jolla on mukana lukuisia suomalaisia julkisuuden henkilöitä. Musiikkivideolla cameo-rooleissa nähdään muun muassa Ina Mikkola, Sointu Borg, Erna Husko ja Mona Bling.

– Mieletön tanssibiisi keskellä marraskuun harmautta. Superporukka ja ihana energia meidän kesken. Toivotaan, että biisi tanssittaa ja ilahduttaa jengiä. Musavideon kuvaus oli kaikinpuolin ikimuistonen päivä Villa Grandessa. Mieletön porukka, frendejä ja paras tiimi koolla! Videosta todella välittyy kuvauspäivän energia ja tunnelma, Tinze kuvailee yhteistyötä ja tuoretta singleään.

El Migu kuvailee kappaleen olevan hyvää fiilistä välittävä ja tanssilattioille houkutteleva kokoanisuus.

– Tää on hyvän mielen biisi millä pistetään kaikki mimmit heiluu. Nautittiin tosi paljon biisin tekemisestä ja toivon et ihmiset nauttii yht paljon!

Tähän mennessä neljä singleä, uusin astetta menevämmän ja asenteellisemman biisin Haluun lisää julkaissut ez kuvailee kuvausten olleen hauskat ja biisin luomisprosessin kulkeneen sulavasti.

– Leffa on koukuttava ja tanssittava biisi, ja meil oli koko tän prosessin ajan tosi positiviinen ja hyvä energia! Kaikki sujui tosi smoothisti ja meil on ihan superhyvä jengi täs kasassa! Meil oli kuvauksissa tosi hauskaa yhessä ja uskon et se välittyy myös muille, hän tiivistää.

Teatterikorkeakoulussa toista vuotta opiskeleva Risanaamio, Jasir Osman on ilmiöitynyt TikTokissa, jossa hänellä on jo yli 115 000 seuraajaa. Myös omaa musiikkia tekevä taiteilija on julkaissut tänä vuonna debyyttisinglensä Pöksyt.

– Mä nään et tää biisi o hyvä miele bailubiisii. Mun mielest se o täydelline biisi mielen nostattamisee ja bilettämisee, hän täydentää.

Nappaa biisi ja musavideo alta ja bongaile hauskalta kokonaisuudelta useammat tutut kasvot.