”Tän aikana elämä tuntu elokuvalta” – Louhi Fatt julkaisi esikois-EP:nsä

Aleksi Kaskela

EP-levyn ainoana vierailijana Katutaso-labelin perustaja Mäkki.

Itä-helsinkiläinen rap-artisti, osalle myös SAINT-kokoonpanosta tuttu Louhi Fatt on juuri julkaissut debyytti-EP:nsä Road Rage.

Vuonna 2018 artisti julkaisi omakustanteena debyyttisinglensä Fatt, jonka jälkeen hän solmi levytyssopimuksen Universal Musicin sekä aiemmin sen alla olleen, nykyisin Sony Musicin kanssa yhteistyössä olevan Katutaso-labelin kanssa, jota pyörittää suomirap-kentän moniosaaja Gert Kaasik eli Mäkki.

Viime viikolla Louhi Fattin julkaistulta kokonaisuudelta saatiin etukäteen singlet Road Rage ja MOI. Kaikkien kappaleiden tuotannosta vastaa tuottajatulokas Pyry Honkala.

Artisti kuvailee projektin tekoa antoisaksi kokemukseksi.

– EP on tarinoita ja kokemuksia tietyltä ajanjaksolta, jonka aikana elämä tuntu elokuvalta ja jokapäiväiseltä unelmien saavuttamiselta. Kolikon kääntöpuolella liian kova vauhti ja päihteet piti huolen siitä, että kyseessä oli nimenomaan ajanjakso eikä elämäntapa. Jokainen biisi on tehty yhdessä Pyry Honkalan kanssa, joka on todella lahjakas tuottaja, erittäin lupaava artisti ja yks mun parhaimmista ystävistä, joten yhdessä työskentely oli kaikilta osin antoisaa, hän avaa.

Kuuntele neljän kappaleen kokonaisuus alta.