Louhi Fatt lohkaisi ensimmäisen kappaleen tulevalta EP:ltään

Jonathan Nieminen

Katutaso Äänitteen artistin uudella kappaleella on mukana myös pitkän linjan räppäri Mäkki.


Louhi Fatt eli Valtteri Louhi julkaisi joulukuussa 2018 omakustanteena debyyttisinglen Fatt, jonka jälkeen hän solmi levytyssopimuksen Universal Musicin ja Katutaso Äänitteen kanssa.

Tämän jälkeen räppäri on julkaissut musiikkia tasaiseen tahtiin sekä tehnyt myös yhteistyötä monien eri artistien kanssa, joihin lukeutuu esimerkiksi Leo Luthando, SAINT ja Ruma.  Louhin musiikkia kuvaillaan tiedotteessa terapeuttiseksi sekä aidoksi tunteiden purkamiseksi. 

Itä-helsinkiläinen räppäri julkaisi viime viikolla uuden singlen, joka kulkee nimellä MOI. Biisillä on mukana pitkän linjan räppäri Mäkki, ja kappaleen tuotannosta vastaa tuottajatulokas Pyry Honkala.

Kyseessä on Louhi Fattin ja Mäkin toinen yhteisbiisi. Ensimmäisen kerran he tekivät yhteistyötä vuonna 2019 kappaleella Jon Snow, joka on kerännyt tähän mennessä kuuntelukertoja yli 470 000 kappaletta. Kappale on ensimmäinen single Fattin loppukesästä julkaistavalta Road Rage -EP:ltä.

Tulevaa projektiaan sekä kaksikon uusinta biisiä artisti kuvailee itselleen uudenlaisen soundin omaavaksi.

– MOI on ensimmäinen biisi mun tulevalta EP:ltä, joka käsittelee enemmän ja vähemmän reissaamista. Mä rakastan rundaamista tosi paljon ja halusin tehä biisin samanhenkisille ihmisille. Oli myös tosi siistiä tehdä tää biisi näiden ihmisten kanssa, Bärin kanssa ei olla ennen tehty Louhi Fatt -projektia ja Mäkki oli tähän tosi luonnollinen fiittivalinta. Halusin tehä jotain täysin uutta saundia mitä en oo itse aiemmin tehny ja mun mielestä onnistuttiin siinä tosi hyvin, hän kuvailee.

Nappaa uusin single kuunteluun tästä: