Trebla julkaisi pitkän tauon jälkeen kolmannen Spotify-singlensä

Artistilta tullaan kuulemaan pian ensimmäinen kokopitkä julkaisu.

Aiemmin kaksi biisiä Spotifyssa julkaissut Trebla julkaisi uuden kappaleensa BLEEDAA. Musiikkivideon kera julkaistun biisin traileri keräsikin merkittävän määrän näkyvyyttä jo ennen julkaisua. Viimeksi viime vuoden kesällä julkaissut artisti kommentoi taukoaan sanoin:

– Julkasutauol oon keränny paljon biisei ja hahmotellu mun ensimmäistä kokopitkää julkasuu. Se alkaa olee oven takana! En päättäny ottaa mitää taukoo, se vaan meni siihen. Olin nii lockdin uuden musiikin kanssa ja joka biisist tuli parempi ku edellisest. Tajusin, ettei tässä oo mikään kiire ja et haluun droppaa mun jutut just sillon ku must tuntuu oikeelt.

Treblan aiemmat julkaisut ovat melko melodista tyyliä, kuten aiempi single Luvattumaa ja Youtubesta löytyvä Torpedo. Uusin julkaisu puolestaan tuo esiin uudenlaisia taitoja väläytellen artistin ovelia lyriikoita.

– Tää biisi synty viime kesäl yks aamupäivä kun katoin luurii ja Steezy oli sendannu uusia biittejä. Tää oli eka biitti minkä kuuntelin ja aloin kirjottaa tota heti. Sanat tuli ihan luonnostaan ja sain sen hetkisen viben tosi hyvin biisiin. Kävin äänittää kertsin ja ekan versen heti samana päivänä. Seuraavana päivänä Steezy lähetti mulle uuden version, jossa biitti meni vielä lujempaa ja vokaaleita oli miksattu. Sain taas hullun viben päälle, menin studiolle ja freestylesin tokan versen ja biisi oliki jo valmis. Steezy mixas ja Danitello masteroi, kertoo artisti kappaleen synnystä.

Julkaisun kulisseissa vaikuttavat siis ansioituneet tekijät. Danitello ylsi Grammy-ehdokkuuteen ollessaan mukana Burna Boyn albumilla ja Steezy Joe on puolestaan ollut tuottamassa muun muassa Sexmanen tuotantoa.

Treblaa tullaan kuulemaan pian lisää; artisti väläytteleekin ensimmäistä kokopitkää julkaisua alkuvuodelle. Alla olevasta linkistä pääset katsomaan tuoreen musiikkivideon.