Töis Crew:n TheoFuego julkaisi ensimmäisen singlensä Sonylla

Karim Awad

”Ne halus mult bängerii mä sanon vaan tush.”

Huipputuottaja MD$:n aloitettua työskentelyn Sony Musicin A&R -tiimissä hän sainasi ensitöikseen levy-yhtiölle trap-artisti TheoFuegon. Nyt kaksikon yhteistyö on edennyt siihen pisteeseen, että Töis Squadin jäsenen tulevalta mixtapelta on julkaistu ensimmäinen single Tush.

Kappaleen tuotannosta vastaa luonnollisesti MD$. Omat mausteensa raidalle on tuonut myös aiemmin esimerkiksi Biziä ja Pajafellaa tuottanut Cashbangaz.

– Ennen kun olin tavannut MD$:n olin aina fiilannu häntä ja hänen musaa. Suunnittelin aina päässäni, että joku päivä mä teen musaa tän äijän kaa – en olis kyl ikinä arvannut että se olis tapahtunu jo nyt. Mä haluan tuoda Suomen musaskeneen lisää laadukasta trapia, 100% Real Juice!, TheoFuego kommentoi levy-yhtiön tiedotteessa.

Kappale seuraa TheoFuegon viimevuotista Fuego-singleä, jonka artisti julkaisi itsenäisesti. Mikäli tulokkaan puheisiin on uskomista, ei Helsinkiin ole enää tiedossa lisää lunta uuden bängerin jälkeen.

– TUSH on niin heat, et se saa takatalven pysymään takana. Skene tarvitsee lisää bängereitä, tää biisi on PURE SUOMI TRAP.

Kappaleella fiittaa Cledos, joka on TheoFuegon kanssa osa samaa luovaa kollektiivia Töis Crew:ta. TheoFuego nähdään usein Cledoksen keikka-DJ:nä, ja Sonyn tiedotteen perusteella kaksikko tulee kiertämään yhdessä jatkossakin.

– Mä tuun keikkailemaan Cledoksen DJ:nä niin pitkään kun vaan voin, koska mä rakastan olla siinä DJ-pöydän takana yhtä paljon kuin olla siinä lavan etureunassa ja mä voin vielä tehdä sitä mun parhaan kaverin kanssa. Mä näen myös tän asian silleen, että eikö sunkin tekis mieli nähdä vaikka 50 Cent Draken DJ:nä keikalla?

Tush on saanut tuekseen visuaalitkin. Jens Zittingin tekemän videon näet alta.