Leo Luthandon kotiinpaluu-anthem edustaa Rähinän nuorimman sainauksen musiikillista ydintä

Samuli Vienola

Rähinä Recordsin uuden aallon nimet aktivoituvat julkaisupuolella.

Rähinä Recordsin uuteen artistisukupolveen lukeutuva Leo Luthando on palannut julkaisumoodiiin. Nyt tulokkaalta on tullut ulos single Miljoona valoo, joka esittelee artistin hittipitoiseen pop-hiphopiin painottuvaa musiikillista ydintä.

Miljoona valoo on vasta 18-vuotiaan Leo Luthandon ensimmäinen julkaisu viimevuotisen Tiloihin-EP:n jälkeen. ”Vaikeuksista voittoon” -asenteella tehty kappale toimiikin hänen uutena avauksenaan oman materiaalin julkaisemiseen.

– Koen tämän biisin olevan eräänlainen kotiinpaluu-anthem. Viime vuonna tapahtui paljon, mutta nyt tuntuu hyvältä olla jälleen täällä uuden musiikin ääressä. Tänä vuonna tarkoitus olisi keskittyä julkaisemaan biisejä tiheämpään tahtiin, artisti kertoo levy-yhtiön tiedotteessa.

Kappaletta on ollut tekemässä artistin itsensä ohella hiljattain uuden singlen julkaissut Pierlin Mpaka Makumbu eli PastoriPike. Lisäksi tekijätiimissä ovat olleet mukana Heikki ”Heku” Anttonen ja Tomi Tamminen, joiden perustamasta levy-yhtiöstä Leibelistä uutisoimme eilen.

Single on Rähinä Recordsin ja Universal Musicin joint venture -projekti. Rähinän suunnalta kuullaan lähiaikoina musiikkia myös toiselta tuoreelta nimeltä, sillä Arekseltakin on tulossa uutta materiaalia toukokuun alussa.