PastoriPike tuo positiivista energiaa vaikeiden aikojen keskelle – visionääri on syksyllä esillä myös tv:ssä

Mona Salminen

Pike nähdään Nelosen isossa viihdeohjelmapanostuksessa.

Tasoi Recordsin ja Universal Musicin sainauksiin lukeutuva PastoriPike aloittaa uuden vuosikymmenen omalta osaltaan räjähtävästi. Kongolaissyntyinen rap-artisti on nyt julkaissut singlen nimeltä Mitä Pikemmin, jolla hän levittää tuttuun tapaansa positiivista energiaa.

Kappale on Piken ensimmäinen julkaisu viime kesän AFROGOLD-EP:n jälkeen, mikäli Jouluradion kanssa yhteistyössä toteutettua Hoosianna-kappaletta ei lasketa mukaan. Toistaiseksi Pikellä ei ole tarkkaa suunnitelmaa siitä onko uusi single osa jotakin isompaa kokonaisuutta.

– Teen tällä hetkellä vaan mahdollisimman paljon biisejä ja katotaan sit ajan myötä mihin ne johtaa. Tää koronatilanne vaikuttaa mulla sekä positiivisesti että negatiivisesti biisien syntymiseen. Tulee käytyä vähemmän studioilla, mut toisaalta sit taas tulee oltua enemmän kotona omien ajatusten kanssa, josta johtuen biisejä ja biisi-ideoita syntyy ehkä vähän normaalia enemmän. Nyt vaan venaan, et pääsen viemään nää kaikki ideat ja visiot maaliin asti!, Pike kertoo.

Hullutyyli-vaatemallistostaankin tunnettu visionääri tekee itselleen nimeä myös television puolella syksyllä hänen toimiessaan yhtenä tuomarina All Together Now -viihdeohjelmassa. Visailuohjelman ensimmäinen kausi alkaa Nelosella lauantaina 18. huhtikuuta.

– En oo aikasemmin ollut tällasissa isommissa tv-hommissa mukana. Kokemusta oli ennen tätä ainoastaan Kymppitonnista sekä muutamista haastatteluista ja keikoista. Odotukset tän ohjelman suhteen on erittäin korkealla! Tän tekeminen oli ihan huikee kokemus ja koko mukana oleva porukka oli täynnä mahtavia persoonia! Jäi kyl pelkästään hyvät ja odottavat fiilikset. Siksi sanoisin, et jos eteen tulis mahdollisuus tulevaisuudessa tehä tv:tä, niin oikeanlaisen ohjelman osuessa kohdalle, miksei!

Piken seuraavaa singleä on lupa odotella vuoden aikana, ja seuraavaa singleä on lupa odotella julkaistavaksi kesällä. Kuuntele kuitenkin sitä ennen Mitä Pikemmin alta.