Uutta artistinimeä kantava PapiPike palasi uudella energisellä kappaleella

Hayley

Artisti tunnettiin aikaisemmin nimellä PastoriPike.

Kongolaissyntyinen uutta artistinimeä kantava PapiPike, ennestään PastoriPikenä tunnettu räppäri, julkaisi uuden singlensä Camaan. Biisi on osa myöhemmin julkaistavaa Lentoon EP:tä.

Uusi kappale nostaa esiin nuoria jalkapallolupauksia ja kertoo uskomisesta itseensä, silloinkin kun se on vaikeaa. Tuoreella biisillä vierailee myös kovassa nosteessa oleva tamperelaisartisti Costi.

– Olen fiilistellyt Costin tekemistä jo ensimmäisistä julkaisuista lähtien. Tiesin heti, että Costin raaka energia ja siisti ääni sopivat täydellisesti tähän biisiin, Pike kertoo.

Inspiraatiota kappaleeseen on tuonut ammattilaisjalkapalloilijaksi tähtäävä Piken Jerobeal-poika, jota artisti myös musiikkiuransa ulkopuolella itse valmentaa.

– Pojallani on uskomaton palo jalkapalloa kohtaan. On ihmeellistä nähdä, kuinka täysillä hän laittaa itsensä likoon unelmansa eteen. Kun minulla on itselläni on vaikeaa, saan voimaa nuorten jalkapallojunnujen energiasta. Heidän esimerkkinsä tsemppaa minua eteenpäin ja rohkaisee olemaan täysillä oma itseni – ja minä puolestaan kannustan jokaista vanhempaa tsemppaamaan näitä nuoria eteenpäin.

PapiPike julkaisee nykyään uutta musiikkiaan itsenäisenä artistina täysin omilla ehdoillaan.

– Minulle heräsi tarve nollata kaikki ja palata juurilleni. Tuntuu kuin olisin löytänyt itseni uudestaan. Tiedän vihdoin, kuka olen ja kuka haluan olla – ja nyt on aika tuoda se puoli itsestäni esiin ilman estoja tai rajoitteita.

Alta pääset ottamaan uuden biisin haltuun musiikkivideo kera.