Näöntarkkuus 20/20 ei aina riitä – emorap-tulokas XAM julkaisi uutta materiaalia

Samuli Vienola

Yhteistyö jo edelliseltä singleltä tutun tuottajatiimin kanssa sai jatkoa.

Helmikuussa Sony Musicin artistina debytoinut emorap-tulokas XAM on julkaissut toisen singlensä lafkalla. Tuore kappale on nimeltään PRETTY FACE.

Kappaleen taustalla on Axel Kalanakin tunnettu Axel Pielmann sekä Skywalk. Sama tiimi vastasi myös artistin edellisen masennusta käsitelleen HELLP-singlen tuotannosta.

Tuoreimmalla hengentuotteellaan artisti jatkaa itselleen ominaisen tunteikkaan ja herkän soundin parissa. Samalla hän avaa omaa mielenmaisemaansa lisää lyriikoillaan, joissa hän puhuu siitä kuinka ulkonäkö voi hämätä.

– Jos olet ollut niin sokeasti rakastunut, ettet ole nähnyt sen toisen ihmisen todellista luonnetta kauniin ulkokuoren alla, tiedät mistä tämä biisi kertoo, XAM kommentoi tiedotteessa.

Vaikka XAM on monille ihan uusi nimi, on aiemmin indienä musiikkiaan julkaissut tulokas onnistunut saamaan itselleen paljon seuraajia ulkomailla englanninkielisessä tuotannollaan. Etenkin Etelä-Amerikassa ja Espanjassa on paljon kuuntelijoita, jotka ovat löytäneet artistin tämän YouTubeen lataamien lyriikkavideoiden kautta.

Kuuntele PRETTY FACE alta. Mikäli XAM kiinnostaa, niin kannattaa myös tsekata hänen seuraajilleen suunnattu kilpailu.