SuomiRäp-radiokanavan studio hohkaa Aito G -possen jäljiltä

SuomiRäp laittoi sen bängäämään – ensimmäistä kertaa livenä.

Hiljattain vuoden ikään ehtineen SuomiRäpin taajuudella kuultiin maanantaina radiokanavan ensimmäinen studiolive, kun PastoriPike toi Aito G -possen Kaapelitehtaalle. Ensimmäisenä livevetona sai kunnian toimia syyskuun alussa ilmestynyt Paa se bängää, ja nyt siitä kuvattu taltiointi on laitettu jakoon sosiaaliseen mediaan.

Paikalla oli lähes koko jengi, sillä studiokopissa olivat juontaja Aleksi Korpijaakon ja Piken lisäksi Gracias, Bile, Justsesomali sekä Sebastian Da Costa. Lineupista puuttuivat ainoastaan Yeboyah ja Musta Barbaari, jotka eivät päässeet paikalle muiden kiireiden takia.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön SuomiRäp (@suomirapradio) jakama julkaisu

Jay Kovan ja EDK:n tuottamalla westcoast-henkisellä bängerillä halutaan korostaa yhteisöllisyyttä. Tuore studiolive osoittaakin, että artistien välinen hyvä yhteishenki on aitoa ja yhteen hiileen puhaltaminen onnistuu tarvittaessa vaikka suorassa lähetyksessä.

SuomiRäpin studiosta tullaan jatkossakin kuulemaan musiikkia yhä useammin äänitteiden lisäksi livenä. Mikäli Ima Iduozeen ohjaama Paa se bängää -musiikkivideo on vielä tarkastamatta, niin tsekkaa myös se alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.