williamin ja Penelopella fiitanneen Cleverin yhteistyö jatkuu

Julian Schröpel

BOY WONDER -albumin muihin fiittaajiin lukeutuu tunnettu veljeskaksikko.

williamin pitkin vuotta tiisaama BOY WONDER -albumi konkretisoituu tällä viikolla. Maanantaina artistin kakkosalbumille julkistettiin kansi ja julkaisuajankohta, ja nyt myös levyn sisällöstä on saatu tarkempaa tietoa.

Levy-yhtiön tiedotteen mukaan BOY WONDER kuvaa williamin mielenmaisemaa kuluneesta vuodesta, yhtäkkisestä menestyksestä sekä sen tuomasta yksinäisyydestä. Kokonaisuudella on 12 raitaa, joista viimeinen on bonusraita.

william julkaisi albuminsa takakannen Instagramissa. Postauksen näet alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön william (@wilenchyy) jakama julkaisu

Penelope-jättihitillä fiitanneen jenkkiartisti Cleverin ja williamin yhteistyölle on todellakin tiedossa jatkoa, kuten artistien välinen viestinvaihto toukokuussa antoi ymmärtää. Vaikkei kaksikkoa tänä kesänä päästykään näkemään Blockfestin lavalla, tullaan heitä kuulemaan yhdessä williamin kakkosalbumin avausraidalla Rockstar.

Muita fiittaajia ovat projektin toisella singlelohkaisulla fiitannut BiziLe Fvbelos sekä LAMBO TRUCK -bonusraidalla vierailevat veljekset VilleGalle ja Mäk Gälis. Tuottajista postaukseen on merkattu Aitio, Aleksanteri Hulkko, Alexander Clifford, Fractious Frank, GoodJobLarry, MD$, Lameboy, Raphael Ænselm, Ruuben ja Rzy.

williamin nopeasti platinaa striimanneelle Shakespeare-debyyttialbumille ei ollut mahdollista järjestää levyjulkkareita, mutta uuden pitkäsoiton kohdalla tilanne on toinen. BOY WONDER -albumia juhlitaan levynjulkaisukeikalla Helsingin Ääniwallissa perjantaina 12. marraskuuta.