Lahtelaisräppäri Olli Antonio palasi musiikkikentille uuden Härkä-kappaleensa kera

Olli Antonio käsi kipsissä härkälauman edessä.
Olli Antonio piti reilun vuoden mittaisen tauon musiikin tekemisestä.
Lauri Larjama

Kyseessä on ensimmäinen singlelohkaisu tulevalta Gigolon poika -albumilta.

Lahtelaisen musiikin lumoissa uusia tuulia tuova räppäri Olli Antonio on tehnyt paluun musiikkikentille odotetulla uutuudellaan Härkä. Kappale, joka käsittelee monimutkaisia käyttäytymismalleja ja kiintymyssuhteita, on vahvaa Olli Antonion ja Räxän yhteistyötä, tarjoten kuulijoilleen syvällisiä sanoituksia ja omaperäistä soundia.

Olli Antonio on tunnettu kyvystään yhdistää eri musiikkigenrejä sulavasti ja tarjota kuulijoilleen aivan uudenlaista musiikkielämystä, jota myös tuorein singlelohkaisu edustaa. Uusi biisi on myös ensimmäinen vilahdus Olli Antonion tulevalta Gigolon poika -albumilta.

Artisti on kuvaillut musiikin tekemisen tauon olleen tarpeellinen, mutta sen jälkeen palava into musiikin tekemiseen palasi voimakkaasti.

– Otin reilun vuoden breikin musiikin tekemisestä ja sen aikana ehdin tajuta, että eihän se oo hetkeen ollu mulle ees kivaa. En edes ajatellut omia musajuttuja moneen kuukauteen ja olin alkanut keskittymään vähän muihin juttuihin jo. Sit yks kaunis perjantai-ilta, oltiin Räxän studiolla muutaman frendin kanssa ja tää biisi jotenkin vaan tapahtu. Oli taas pitkästä aikaa hauskaa tehdä musiikkia. Tuntuu, että sinä iltana löydettiin soundi mitä olin etsinyt jo pidempään, kertoo Olli Antonio kappaleestaan.

Olli Antonio nousi nopeasti suomirapin kiinnostavimpien tulokkaiden joukkoon vuonna 2020 julkaistuaan Ruumisauton nopeudel -albuminsa. Hänen uransa alkoi kuitenkin jo aiemmin, kun hän julkaisi ensimmäisen soolosinglensä Pinkkei elefanttei vuonna 2017. Vuotta myöhemmin näki päivänvalon hänen ensimmäinen sooloalbuminsa De Puta Madre. Hän on tunnettu omaperäisestä, tummasta soundimaailmastaan ja kyvystään yhdistää melodinen rap lyyriseen taituruuteen.

Artistin tulevaa albumia odotellessa voit katsoa paluusinglelle luodun musiikkivideon, josta vastasivat Kosti Palhus ja Lauri Larjama.