MD$ valmistautuu tuottaja-albumiin – uudella singlellä mukana ennenkuulumaton trio

Tuore biisi on tulevan tuottaja-albumin viimeinen singlejulkaisu.

Suomalaisten tuottajien kirkkaimpaan kärkeen lukeutuvan MD$:n nimellä on julkaistu viime vuosien aikana useita singlejä, joissa on ollut mukana luonnollisesti kotimaan suurimpia artisteja. Julkaisuista ensimmäinen kuultiin jo 2021 keväällä, kun tuottaja julkaisi kappaleen UUS BAE, jolla vierailee artistit Bizi ja Kube. Sittemmin julkaistuja samalle albumille päätyviä  singlejä ovat muun muassa Sexmanen ja ruotsalaisen B.Babyn jättihitti Nonstop ja JVG:n ja Williamin Parempaa.

Perjantaina saaga sai jatkoa, kun MD$:n tuoreimmalla singlellä vierailee ennennäkemätön trio: AresElastinen ja Ibe. Elastista on toki kuultu molempien artistien kanssa aiemmin, mutta kolmikkona yhteistyö on uusi. Lopputuloksena on Iben koukuttava kertosäe ja rap-verset kahdelta Rähinä Recordsin artistilta. Kappale kantaa nimeä Rajal ja se on viimeinen singlejulkaisu albumilta.

Albumilla MD$ toimii vastaavan tuottajan roolissa eli varsinaisen tuotannon lisäksi hän vastaa myös artistikattauksen kasaamisesta. Levy-yhtiö Sony Musicin mukaan albumi tullaan julkaisemaan alkuvuonna. Sitä odotellessa voit kuunnella alta tuoreen julkaisun.