Yllättävä yhteistyö: Tuulin herkällä singlellä mukana Ahti

Tuuli ja Ahti seisovat selät vastakkain katsoen samalla kameraan.
Tuuli käynnisti uuden projektinsa tämän vuoden tammikuussa Kevlar-nimisellä singlellä.
Julian Riikonen

W1NDY SEASON -albumin myötä näyttävän paluun tehnyt Tuuli työstää nyt uutta projektiaan.

Sykähdyttävästä ja  taidokkaasta äänenkäytöstään monelle tuttu Tuuli on aloittanut vuoden vauhdikkaasti julkaisujen kanssa. Artisti oli myös mukana rap-duo Jore & Zpoppan kappaleella Heikkouteni, joka oli Spotifyn lista ykkösenä peräti muutaman viikon ajan.

Tammikuussa laulaja starttasi uuden projektinsa julkaisemalla uransa henkilökohtaisimman singlen Kevlar, joka on striimannut kultaa. Nyt artisti jatkaa tulevan albuminsa singlejulkaisuja kappaleella Sytkäri, jossa kuullaan mukana Ahti. Uusi single kertoo tarinaa vahvasta ihmissuhteesta, jossa ollaan toisen puolella niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Se on voimabiisi ystävyydestä ja rakkaudesta, ja siitä tunteesta, kun on valmis tekemään toisen puolesta ihan mitä vaan.

– Mun mielestä elämässä arvokkainta on ne rakkaat ihmiset keihin voit luottaa, ja keihin voit tukeutua sillon kun tarvii, artisti kuvailee.

Ahti kuvailee yhteistä singleä toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa oman versen lyriikat inspiroituivat Tuulin tekstistä.

– Tuuli oli tehny hienon kertsin ja versen biisiin, johon pyys mua hyppäämään messiin. Mulla oli todella hyvä fiilis tehdä tätä biisiä ja Tuulin teksti inspiroi mua kirjottamaan oman versen. Kappaleesta tuli todella hyvä ja toimiva kokonaisuus, hän kuvailee.

Viime vuoden helmikuussa myös YleX:n Läpimurto artistiksi valittu Tuuli on pysynyt albumin työstämisen lisäksi kiireisenä myös keikkojen tiimoilta. Tähän mennessä artisti on julkaissut yhteisiä kappaleita useiden suomiräpin tunnettujen nimien kanssa kuten Iben, Cledoksen ja Costin  kanssa.

Kuuntele albumin uusin lohkaisu alta: