Mikael Laurent julkaisi kolmannen singlen debyyttilevyltään – uusi vaihde rakkauden teemalla

Mikael Laurent istuu nahkatakki päällä valkoisella taustalla.
Mikael Laurentin uusi single on pähkinänkuoressa kappale ikuisesta rakkaudesta.
Karim Awad

Viimeisin single on tuotettu yhteistyössä Topifyn ja Krisin kanssa.

Tummasävyisestä musiikistaan tunnettu Mikael Laurent, ottaa uuden suunnan tuoreella singlellään Ensi elämässä, joka julkaistiin perjantaina 5. huhtikuuta. Uusi kappale sekoittaa vaihtoehtoista ja melankolista pop soundia rappiin, ja se merkitsee kolmatta singlejulkaisua artistin debyyttialbumilta.

Viimeisin sinkku on syntynyt yhteistyössä tuottaja Topifyn, joka on tunnettu Pehmoainon tuottajana, sekä Mikaelin luottotuottajan Krisin kanssa. Kolmikko on tuonut biisiin uudenlaista tuotantoa, joka poikkeaa artistin aikaisemmista töistä. Kappaleen teema käsittelee ikuisen rakkauden voimaa ja kykyä kestää kaikki elämän kolhut ja vastoinkäymiset.

– Ensi elämässä on pähkinänkuoressa biisi ikuisesta rakkaudesta, joka kestää kaikki kolhut ja matkalla kohdattavat vastoinkäymiset. Sävelsin itse biisin jo viime vuoden lopulla ja oli mahtava lähteä Krisin ja Topin kanssa duunaamaan vähän erilaista tuotantoa tälle sinkulle kuin mihin ollaan aikaisemmin totuttu, Mikael kertoo.

Lisäksi Mikael Laurent on hiljattain solminut keikkamyyntisopimuksen Live Nationin kanssa, mikä lupaa vahvistaa hänen asemaansa live-esiintyjänä. Yhteistyö Laundry Music Companyn kanssa alkoi vuoden 2023 alussa, ja siitä lähtien Mikael on julkaissut Helsingis on tulva EP:n, jonka nimikkosingle saavutti menestystä Suomen Spotifyn Top 50 -listalla.