Van Hegen ja Gettomasa jatkavat menestyksekästä yhteistyötään uudella singlellä ”Yks Hymy”

Van Hegen ja Gettomasa peilisalissa
Viimeksi kaksikkoa on kuultu yhdessä Gettomasan toukokuussa 2022 ilmestyneellä Shamppanjadieetillä-kappaleella.
Niko Hirvimäki

Van Hegenin ja Gettomasan yhteistyö jatkuu vahvana, kun heidän tuore Yks Hymy -biisinsä tarjoaa kuulijoille ainutlaatuisen äänimaailman ja vangitsevan tunnelman.

Jyväskyläläinen Van Hegen on jälleen iskenyt kultasuoneen uudella singlellään Yks Hymy, jossa fiittaa suomalaisen rap-musiikin kärkinimi Gettomasa. Kappale, joka julkaistiin tänään, perjantaina 17. toukokuuta, on odotettu jatko menestyksekkäälle yhteistyölle, joka alkoi jo vuonna 2022 kappaleella Shamppanjadieetillä.

Van Hegen ja Gettomasa – yhdistelmä joka toimii

Viimeksi kaksikkoa kuultiin yhdessä Gettomasan Shamppanjadieetillä-kappaleella, josta tuli nopeasti yksi vuoden isoimmista kotimaisista hiteistä sekä oli myös ehdokkaana Emma-gaalassa vuoden biisiksi.

Gettomasa päätti lähteä mukaan projektiin kuultuaan Van Hegenin demon uudesta sinkusta. Singlen tuotannosta vastaavat GoodJobLarry ja Ruuben, jotka ovat luoneet kappaleeseen ainutlaatuisen äänimaailman.

– Tää oli vaa vibe joka pääty biisiks asti. Oon aina tykänny tehä musaa mitä ite kuuntelisin, itsenäisesti musiikkiaan julkaiseva Van Hegen tiivistää.

Pitkä ura ennen sooloprojektia

Van Hegen, oikealta nimeltään Janne Pajunen, on kasvanut Jyväskylän Huhtasuolla ja tehnyt musiikkia jo pitkään ennen soolouraansa. Hän on tunnettu jäsenyydestään Emma-ehdokkuuksilla palkitussa Mouhous-yhtyeessä, joka on julkaissut kaksi menestyksekästä albumia ja kiertänyt aktiivisesti ympäri Suomea.

Ensimmäisen virallisen soolojulkaisunsa, tuplasinglen S500 / Pinkkaa, Van Hegen julkaisi kesällä 2023. Tällä hetkellä hän työstää debyyttialbumiaan, jonka vastaavana tuottajana Suomen Def Jamin kanssa sopimuksen solminut Lyttä.

Kappaleen julkaisun yhteydessä on myös julkaistu musiikkivideo, jonka on ohjannut Niko Hirvimäki. Video on katsottavissa KPC Recordsin YouTube-kanavalla.