Skumppaa ja Jyväskylän kesäkatuja – Gettomasan tuplasingle sulattaa pehmeillä biiteillään

Karim Awad

Emma-palkittu suomiräppäri julkaisi kesäisen tuplasinglen.

Gettomasan edellinen julkaisu 500 Hevosta nousi suoraan Suomen Spotifyssa virallisen singlelistan ensimmäiselle sijalle, jonka lisäksi kappale on kuukauden sisällä striimannut miltei kultaa. Näiden perusteella julkaisutahdin ei siis ole syytä hyytyä, ja nyt räppäri julkaisikin uuden kesäisen tuplasinglen.

Shamppanjadieetillä on oodi kesän tuomalle vapaudelle. Nimikkokappaleella vierailee jyväskyläläinen, Gettomasan kanssa aikoinaan kimppakämpässä asunut Van Hegen eli Janne Pajunen. Pajusen hookki miltei hellii kuulijaa ja luonnollisesti eikä yhtään yllättäen, kantaa Ruubenin tuotanto kokonaisuuden kunnialla. Kappaleen tuotantoon pomppasi mukaan oululainen Xrphan jota on kuultu aiemmin muun muassa Lytän kappaleilla.

Vastapainona suosion tuomalle tavalle nauttia kesästä, on myöskin Ruubenin tuottama Hölliikse -single, joka on letkeä kunnianosoitus kesäiselle Jyväskylälle. Kappaleesta löytyy Gettomasalle ominaista asennetta rennolla biitillä, jolla räppärin ääni pääsee jälleen hyvin oikeuksiinsa.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.