Mouhouksen Valentin ja jyväskyläläislähtöinen KR!M tekevät PAMELA-yhtyeessä musiikkia täydellä sydämellä

Vihtori Valkama

Neljä singleä julkaissut duo valmistautuu keikkailuun ja tiputtelee sinkkuja.

Pidemmän aikaa omaa musiikkia työstänyt Valentin lyöttäytyi yhteen musiikin parissa vanhan ystävänsä kanssa tuoden takaisin 2000-luvun pop-punk-soundia. Jyväskyläläislähtöiselle KR!M:ille PAMELA:n parissa tehdyt projektit ovat ensimmäisiä julkisia töitä. Tähän mennessä artisteilla on tullut yhteisiä kappaleita neljä ja uusin single Ei täs mitään häviä on kaksikon viides single julkaisu.

– Idea lähtee tekee yhessä lähti yhteisestä ystävyydestä. Ollaan molemmat tehny omii prokkiksii, ja koska kemiat klikkaa niin hyvin että mietittiin et kiva tehä yhessä, kaksikko toteaa iloisesti.

Epidemian aikana duo myös huomasi, että yhteisiä kappaleita oli alkanut kertymään suhteellisen suuri määrä.

– Sit päätettiin, että näitähän vois oikeesti alkaa julkasemaankin!

Valentin on tehnyt musiikkia jo pidemmän aikaa Mouhous-yhtyeessä sekä itsenäisesti eri artistien kanssa.

– Oon ollu aina sellanen omaks ilokseni tekijä. Ollut haaveita siitä oman musan teosta, mutta se on jäänyt kunnes Valentin nyt kaivoi sen musta esiin. Tää on oikeesti mun unelmaa, hän kertoo.

Yli kymmenen vuotta toisensa tuntenut kaksikko kokee yhteistyön toimivan sutjakkaasti ilman sen kummempaa häslinkiä.

– Tuodaan toisistamme parhaat puolet esiin. Veikko on lahjakkaimpia kirjoittia joita oon tavannu ja mä oon omalla osallani tuonu sitä sävellys puolta ja tuodaan toistemme parhaat puolet esiin ainakin studiolla ja täydennetään toisiamme.

Musiikin tekemisessä kaksikkoa motivoi aitous

– Halutaan puhuu oikeista, myös niistä kipeemmistä jutuista, joihin voi mahdollisesti samaistua. meit inspiroi oikeat asiat, ei ollaa emo bändi mut emotional. Asioissa on kans kontrastia. jos on synkempi aihe nii saadaan se vaik temmolla kuulostaa kevyemmälle. Sanoma voi olla ruma mut soundimaailma kaunis ja tää on tavallaan se PAMELA, he pohtivat yhdessä.

Sanomana uusimmalla kappaleella kaksikko kehottaa elämään hetkessä.

– Keskity välillä siihen hetkeen missä oot, äläkä mieti jo valmiiks seuraavaa. Pitää osaa pysähtyy ja nauttii. Biisin energia on huoleton, jonka kautta aateltiin, että kevät ja aurinkoiset säät sopii tän kappaleen droppaamiseen täydellisesti. Muutenkin tuntuu, että on hyvä hetki muistuttaa jengii ettei aina kannata stressailla tulevaa vaan se nykyhetki voi välillä olla prioriteetti.

Nappaa uusin single kuunteluun tästä: