Pihlderbergin riveihin liittynyt Kriso julkaisi uuden singlen – 10-vuotisjuhlan kunniaksi

Are ja Kriso poseeraavat vanhassa kuvassa.
Kriso ja Are räppäävät tänä päivänä edelleen kymmenen vuotta vanhaa Kunkun Tee -biisiä, kun tilaisuus tulee.
Pasi Vastamäki

Musiikkivideo on kuvattu vuosien 2013 ja 2023 välillä, ja kappale sisältää myös viittauksia menneisyyteen.

Perjantaina 8. joulukuuta julkaistu Edelleen Kunkun Tee, on jyväskyläläisen räpin raskassarjalaisen, Krison, ensimmäinen single pienlevy-yhtiön Pihlderbergin katon alta. Kappale on throwback-kappale kymmenen vuotta sitten julkaistulle Kunkun Tee -biisille. Kummallakin kappaleella vierailee suomiräpin velho, Are, joka toimittaa ja vieläkin monien vuosien jälkeen yllättää kuuntelijoita, ei ainoastaan riimikaavoillaan ja sanoillaan, vaan myös aiheilla, joiden ympärille verse koostuu.

Alkuperäinen kappale kymmenen vuoden takaa on artistin mukaan pidetty hyvin elossa ja sitä räpätään vierailevan artistin kanssa edelleen. Idea kymmenen vuoden juhlistamiseen syntyi hetkenä, kun artisti oli hiljattain esittämässä kappaletta radiolähetyksessä. Alkuperäisestä videosta oli vielä kymmenen vuoden takaa klippejä jäljellä, mukaan lukien paikallisille varmasti hyvin muistissa olevasta Rautpohjan Salesta. Lisäksi klippejä saatiin myös tuoreimmilta ajoilta, esimerkiksi Huhtasuon ainutlaatuisesta Ravintola Vemmelsäärestä, jossa uusi julkaisu voidaan nähdä esittämässä musiikkivideolla ensimmäistä kertaa yleisölle.

Kappale tuntuu olevan suurempi kuin pelkkä kymmenen vuoden vuosipäivä yhdelle kappaleelle. Enemmänkin se tuntuu olevan tuuletus ja katse olan taakse nähdäkseen, kuinka pitkälle JKL Funk Days on päässyt. Musiikkivideo linkitetty alle.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.