NCO:n ja Rosvon uusi biisi tuo mieleen jenkkiräpin tietyn tyylisuunnan

Julian Riikonen

Kappaleella ei huolesta ole tietoakaan.

NCO ja Rosvo julkaisivat tänään uuden biisin ja se on kotimaan kentällä jotakin melko uutta. Humoristisista punchlineista tunnetut räppärit vaikuttavat uudella singlellä ottaneen vaikutteita jenkkiräpin maailmasta; tyylillisesti mieleen tulee muun muassa detroitilainen räppäri Tee Grizzley. Biisi on nimeltään PAINOVOIMA ja se tarjoaa suoranaista rap-viihdettä.

Kaksikon yhteinen historia ja ystävyys juontaa juurensa aikaan ennen Helsinkiä ja NCO kertoo heidän tehneen musiikkia yhdessä jo teini-iässä.

– Mennään wayback Rosvon kanssa. Tehtiin 16-vuotiaina yhdessä jo räppiä Turun YO-kylässä. Viime vuoden lopulla mentiin taas studiolle ihan vaan pitämään hauskaa, miettimättä sen enempää. Molemmat ollaan tosi kynä-tyyppejä, niin projektillinen punchlineja oli vaan luonnollinen. BILBO:a tehdessä ollaan naurettu kippurassa studion lattialla näille läpille, NCO kertoo.

Kaksikon päätyminen samalle kappaleelle ei ole siis mikään yllätys ja luvassa on kokonainen yhteinen projekti, nimeltään BILBO. Levy-yhtiö Skorpionilta kuvaillaan musiikin tulevan paikasta, jossa ei ole huolta ja BILBO tulee ilmentämään duon taidokasta räppäämistä ja huumorintajua. Aiemmin heitä on kuultu yhdessä useinkin, muun muassa NCO:n 2021 julkaistulla Mul on tylsää –albumilla.

Kappaleelle julkaistiin myös musiikkivideo, joka on Yuteworldin käsialaa. Videon pääset katsomaan alla olevasta linkistä.