Uptempo-R&B:tä ja ehtaa räppiä parhaimmillaan – tältä kuulostaa Shakkii-yhtyeen juuri julkaistu tuplasingle

Molemmille rap-duon tuplasingleille julkaistiin myös musiikkivideot.

Aksimin ja Joosu J:n muodostaman Shakkii-yhtyeen dynaaminen rap-kemia tuo pöydälle jälleen tuplasinkun muodossa kaksi keskenään erilaista kappaletta. Tuplasinkun A-puoli Haaremi on sulavaa uptempo-R&B:tä ja B-puoli Klaani ehtaa räppiä parhaimmillaan.

B-puolen biisi Klaani sai ensinäytöksensä musiikkivideon muodossa jo ennakkoon YouTuben puolella maaliskuun alussa ja Haaremi-kappale sai musiikkivideon ensinäytöksen nyt striimauspalveluiden julkaisuiden yhteydessä.

Molemmat videot on kuvannut jyväskyläläinen Bietro, joka sai kiinni kaksikon visiosta videoiden kanssa.

– Miska sano et Klaaniin vois sopii semmone VHS type video. Sit mul tuli mieleen Bietro, joka on tehny sellasia videoita tääl Jyväskyläs. Sit pyyettiin sitä tekee Klaani. Se oli iisii ja videosta tuli leija, ni pyyettiin sitä sit tekee video myös Haaremiin. Hyvät tuli, propsit Bietro, toteaa Joosu J.

Kappaleiden äänimaailman kerrotaan saaneen inspiraatiota artisteista, kuten DMX, N.O.R.E. ja Majid Jordan. 

Joosu J kertoo myös Wu-Tang: An American Saga -sarjan innoittavan heidän yhteistä tekemistä. Duon toinen osapuoli Aksim kuvailee duon musiikin luomiseen syntyneen jo selkeä tyyli, joka mahdollistaa useampaa tunnelmaa sisältävien biisien julkaisun.

On sellanen fiilis, että voidaan tehdä aikalailla muudin mukaan erilaisia biisejä ja kokeilla erilaisia rytmejä, kun huomattu et niissä silti säilyy se ainutlaatuinen Shakkii-leima joka syntyy meiän kuplivast kemiasta ja kahesta erilaisesta persoonasta, hän kertoo. 

Nappaa musiikkivideot ja kappaleet kuunteluun alta!