Ibe nähdään sittenkin keikkalavalla tänä vuonna – Ruisrock kiinnitti artistin perjantain ohjelmaan

Heinäkuun keikka on vuoden ainoa live-esintyminen.

Ibe julkisti loppuvuodesta jäävänsä määrittelemättömälle keikkatauolle, mutta artisti nähdään koko suomalaisen rap-kansan iloksi tämän kesän Ruisrockissa. Mitään keikkarupeamaa ei sen jälkeen ole tiedossa, sillä artisti on kertonut keikan olevan vuoden ainoa.

– Aivan mielettömän siistiä palata lavoille juuri Ruisrockissa! Tää festivaali on itsellekin poikkeuksellisen tärkeä, eikä missään ole vastaavaa tunnelmaa kuin Ruississa. Perjantain keikka on paitsi hetkellinen paluu keikkatauolta, mutta myös mulle koko vuoden ainoa keikka – ja siitä tulee ihan uskomaton, kommentoi artisti.

Julkistus ei kuitenkaan tullut täysin puun takaa; artisti totesi eilen Instagram-tilillään ytimekkäästi voivansa tehdä yhden keikan, jos joku maksaa 50 000 euroa. Tätä seurasi Ruisrockin vastaus ja nyt päivää myöhemmin, tieto on julkinen.

Ibe tunnetaan lukuisista laajaa arvostusta keränneistä albumeistaan, kuin myös viimeaikojen jättihiteistään. Vaikka keikoista on ollut taukoa, on artistilta kuultu uutta musiikkia kenties useammin, kuin koskaan aiemmin. Etenkin viime vuoden lopussa julkaistu FAMOUS nousi jonkin sortin merkkipaalun asemaan kivuttuaan artistin ensimmäiseksi Suomen Spotifyn listaykköseksi.

Artistin keikat tuskin ovat jättäneet ketään kylmäksi tähänkään mennessä, joten heinäkuun 7. päivää sietää odottaa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruisrock (@ruisrock)