Näyttelijänä tunnettu Joonas Saartamo julkaisi musiikkia pitkän tauon jälkeen

Joonas Saartamo eli Jonde esiintyy eri hahmoina 'Mielen päällä' musiikkivideon kuvauksissa.
Joonas Saartamo eli Jonde, kuvattuna 'Mielen päällä' musiikkivideon kuvauksissa, jossa hän esittää useita rooleja.

Joonas Saartamo, taiteilijanimeltään Jonde, julkaisi uuden singlen Mielen päällä yli kymmenen vuoden pituisen tauon jälkeen. Saartamo tunnetaan laajemmin näyttelijänä, mutta on aiemminkin kokeillut kykyjään musiikin parissa.

Näyttelijän rooleistaan tuttu Joonas Saartamo teki paluun musiikkijulkaisujen pariin Jonde-taiteilijanimellä. Pitkän hiljaiselon jälkeen artisti julkaisi uuden kappaleen, joka kulkee nimellä Mielen päällä. Saartamon edellinen musiikkijulkaisu, albumi Täs O Ollu Kaikenlaista, näki päivänvalon vuonna 2008, ja sen julkaisi 3rd Rail Music.

Uusi biisi Mielen päällä käsittelee mielenhallintaa ja tasapainon etsimistä arkielämän haasteissa. Kappaleessa pohditaan, kuinka usein tulisi pyrkiä olemaan parempia versioita itsestämme. ”Lapsuudes sitä, viime vuonna tätä, se kaikki voi olla säälimätön noidankehä tai sit opinahjo huikee, asenteen voi valita mut ei aina olosuhteit”, artisti räppää kappaleella.

Koronapandemian aikana Saartamo sai aikaa keskittyä uuden materiaalin tuottamiseen, mikä on johtanut useiden uusien kipaleiden syntyyn.

– Pärähti korona, pärähti aikaa ja voilà, yhtäkkii paukkas taas into alkaa skrivaa. Mielen päällä on vanhemman mun keloista kertova biisi. Ylipäänsä nyt on pöydällä paljo chillimpi ja kelailevampi versio Jondesta, kertoo artisti kappaleesta ja sen synnystä.

Singlen tuotannosta vastaa Jake The Break, kun taas miksauksesta ja masteroinnista huolehtii Super Janne. Kappaleen ympärille rakentuva musiikkivideo julkaistiin myös, ja siinä Saartamo esittäytyy eri hahmoina. Videon ohjaus ja leikkaus on Ville-Petteri Ukkosen käsialaa, ja se on nähtävillä 3rd Rail Musicin YouTube-kanavalla.

Lisää uutta materiaalia voi pian odottaa Jondelta. Alta voit katsoa uusimman sinkun musavideon.