Pihlaja kiteytti nykyajan deittikulttuurin tarttuvaan biisiin, joka kulkee nimellä Delulu

Pihlajan kappaleen nimi Delulu tulee englanninkielen sanasta "delusional".
Antti Henrik

Koko vuoden Sad but sexy -kiertueellaan ollut Pihlaja julkaisi monelle samaistuttavuuspintaa antavan kappaleen.

Suomen artistikentän kuumiin nimiin kuuluva Pihlaja julkaisi uuden kappaleen nimeltä Delulu, joka puhuttelee etenkin kaikkia deittailun maailmassa olevia kuuntelijoita. Vahvasti oman näköisensä, herkullisen ja hempeän mutta samalla asenteen täyteisen soundin sekä visuaalisen kuvan omaava artisti jatkaa singlellä kohti tulevaa kolmatta albumiaan.

Delulu-kappale saa nimensä englanninkielen sanasta ”delusional”, josta juontaa juurensa monen käyttämä sana delulu erilaisissa tilanteissa.  Artisti kuvailee halunneensa tehdä biisin tästä tunteesta, jossa hattaran pehmoisten lasien läpi katsominen tapailu suhteissa on jättänyt hämmentyneen fiiliksen.

– Tuntuu että tällä hetkellä monilla on deittaillessa olo, että ei enää tiedä kuka on tosissaan ja kuka ei. Sellaiset perinteiset vihjeet siitä, että jostain jutusta on tulossa jotain ei enää pidä paikkaansa. Itekin on niin monta kertaa tuntenut ittensä deluluksi, että tuntui oikealta tehdä aiheesta biisi, hän toteaa.

Tällä hetkellä sad but sexy kiertueellaan oleva laulaja on ollut kuluneen kevään aikana aktiivinen musiikin julkaisun kanssa singlejen muodossa. Kappaleisiin ovat kuuluneet Abreun kanssa julkaistu biisi Sisko,  Onks se kuollu? -single Noton kanssa sekä 2000-luvun tyttöbändi energialla kulkeva kappale Palamaan.

Nappaa nykypäivän deittikulttuuriin porautuva kappale kuunteluun alta. Singlen tuotanto on Mikko Koivusen käsialaa.