Turhat asiat pois ja koko planeetalle turpaan – JV:ltä uutta soolomateriaalia

JV:n tuoreelle kappaleelle on kuvattu myös video.

Toissavuonna toimintansa aloittanut indielabel Dödstil on julkaissut uuden singlen JV:ltä. Tuottajanakin tunnetun helsinkiläisartistin uusin hengentuote on kappale Koko maailmalle turpaan, josta on tiputettu kaikki ylimääräinen pois.

Kolme vuotta sitten debyyttialbuminsa julkaisseen JV:n ohella kappaletta on ollut tekemässä Mikko Ahvonen. Mies tunnetaan muun muassa kokoonpanoista Club De Lay ja Kolaus.

– Tästä tuli synkkä party-biisi. Mulla on synkkyyteen taipuvaiseksi tyypiksi aika hyvä elämänasenne ajoittain ja siitä ristiriidasta saa poimittua sanotuksia hyvin. Aika paljon vaan kiroilin itsekseni ja repeilin omalle pikkumaisuudelle, kunnes tajusin että nää toimii aika hyvin tähän minimalistisempaan musaan, mitä olin tehnyt Mikko Ahvosen kanssa. Ei mulla varsinaisesti mitään filtteriä aiemminkaan ole ollut läpissä, mutta mun mielestä tää biisi on tosi ytimekäs, JV kertoo Klangille.

Muun muassa Jodarok Trio ja Lahti United -kuvioissakin vaikuttanut artisti keskittyy ensisijaisesti omaan musiikkinsa ja kaikkeen missä hän on itse äänessä. Seuraavan kerran häntä kuullaan Kolauksen tulevalla singlellä, joka julkaistaan maanantaina 1. kesäkuuta.

Työn alla on kuitenkin muitakin projekteja, joihin lukeutuu esimerkiksi OG-tason hiphop-vaikuttajan tuleva soolomateriaali. Lisäksi tekeillä on vielä yksi EP, jonka tuotannosta JV huolehtii ja jolla hän pääsee itsekin mikkiin.

Tsekkaa Koko maailmalle turpaan -video alta. Ohjauksesta vastaa Atte Heinonen.