Olli Antonion toinen albumi tippuu kesäkuun alussa

Antti Sepponen

Viimeinen single sai alkunsa keskusteluista artistin tiimin sekä helsinkiläisen graffitilegendan kanssa.

Katutaso Äänitteen ja Universal Musicin yhteissainaus Olli Antonio on saanut valmiiksi kakkosalbuminsa, jonka tekemisen lahtelaisartisti aloitti kertaalleen käytännössä kokonaan alusta. Levylle on annettu nimeksi Ruumisauton nopeudel ja sen julkaisuajankohdaksi on ilmoitettu perjantai 5. kesäkuuta.

Pitkäsoitolta on irrotettu viimeiseksi singlelohkaisuksi raita nimeltä Ota happee, jonka tuotannosta vastaa Räxä. Idea siihen tuli Ollin ja hänen taustajoukkojensa välisestä WhatsApp-ryhmäkeskustelusta sekä helsinkiläiseltä graffitilegenda Jani Tolinilta.

– Mul on välil tapana pommittaa meidän tiimin WhatsApp-ryhmäkeskusteluun aika kiivaasti ja sielt on vuorollaa itse kukin vastannu et ”Olli otas vähän happee taas” ja siit tää biisi-idea oikeestaan lähti. Jonkun sessarin aikana Räxä alko puskista kyhää tota biittiä ja toi Ota happee -konsepti istu siihen kertsiin kivasti, Olli Antonio kertoo tiedotteessa.

Tolinilta artisti oli taas tiedustellut tekstejä kirjoittaessaan universaaleja asioita, jotka vaikuttavat kaikkien elämään. Hiphop-pioneerin antamista vastauksista happi, vesi ja aurinko ensimmäinen päätyi sanoituksiin asti.

Ennen tuoreinta singleä albumilta on jo kuultu kappaleet Omis maailmoisMitä mä oon vetäny sekä viime kuussa ilmestynyt Ei oo aikaa. Helmikuussa julkaistu NPC on kuitenkin tiputettu kokonaisuudelta, kun taas YouTubessa ja SoundCloudissa jaettu Sori jos oon myöhäs on löytänyt paikkansa levyltä.

Kuuntele tuore träkki alta. Erikoisena yksityiskohtana kannattaa huomioida kansitaiteen actionfiguuri, josta Olli Antonio saattoi vihjata Klangille edellisen singlensä yhteydessä.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.