Kakkosalbuminsa tekemisen maalisuoralle saanut Olli Antonio elää unelmaansa

Julius Konttinen

Projektin kolmantena singlenä on julkaistu kappale Ei oo aikaa.

Olli Antonio on julkaissut uuden singlen, johon monella neljän seinän sisälle lukittautuneella saattaa olla ongelmia samastua ainakin tällä hetkellä. Kappaleen nimi on Ei oo aikaa, ja se on kolmas singlelohkaisu lahtelaisartistin tulevalta kakkosalbumilta.

Luottotuottaja Räxän kanssa tehdyn biisin lyriikoissa räppäriltä ei liikene oikein aikaa äidille, isälle tai edes tyttöystävälle. Näin on artistin mukaan tavallaan tälläkin hetkellä, vaikka keikkailu ei onnistu ja muutenkin lähes koko yhteiskunta on pysähtyneessä tilassa koronaviruksen takia.

– Siis meikähän elää tällä hetkellä mun unelmaa. Voin vaan makaa sohvalla päivätolkulla ilman minkäänlaista vastuuta tai ulkopuolisia paineita. Ei tää tilanne kyl juuri ees eroo mun normaalist elämäst; otan lungia ja käyn pari kertaa viikossa Räxällä tekemässä musaa. Ei mulla ikinä oo ollu mitään ongelmia saada aikaa kulumaan. Kyl mul on oikeesti enemmän aikaa, kun mitä mä väitän, mut oon vaan törkeen laiska kaiken muun paitsi musan tekemisen suhteen. Ainoo miinus on tietty se et pienen loven lompakkoonhan tää tekee, mies toteaa.

Useimpien muiden artistien tapaan Olli Antoniolta peruuntui useita keikkoja, joita oli buukattu etenkin hänen Negatiiviset Nuoret -kokoonpanolleen. Toistaiseksi esimerkiksi striimikeikkoja ei ole kuitenkaan suunnitelmissa.

– Striimikeikka vois olla ihan siisti läppä jos siihen keksis jonkun spessun kulman, mut nyt on ehkä vähän vaikee organisoida mitään isompaa viritelmää.

Visuaalisella puolella tuore single jatkaa samaa linjaa kuin tulevan platan aiempien singlelohkaisujen kannet. Mutta mikä olisi Olli Antonion mielestä siistein: oma nimikkojuoma, videopeli vai rannekello yhteistyössä jonkun tunnetun kellovalmistajan kanssa?

– Olli Antonio -actionfiguuri.

Kokonaisuudessaan Räxän tuottaman Olli Antonion toisen albumin julkaisuajankohta ilmoitetaan lähiaikoina. Kuuntele tuore single alta.