”Tosimiehet itkee, ei laula” – MF Taste ja Mukki G samalla raidalla

Ville Linna

Striittiä asiaa ja synkkää drilliä.

Tähänastiset julkaisunsa ilman fiittejä tiputellut MF Taste muuttaa uudella singlellään hiukan reseptiä. Lisämausteita tuoreelle julkaisulle tuo somalitaustainen Mukki G, jonka osa saattaa tietää battle-piireistäkin.

Kaksikkoa kuullaan yhdessä träkillä nimeltä ROUND UP, jossa ollaan lojaaliuskysymysten äärellä. Yhteistyön aloittaminen oli luontevaa, sillä Taste ja Mukki ovat tunteneet toisensa jo pitkään.

– Mukki G on broidi, ollaan rokattu monii mun bileit kimpas ja joka vuosi Nosturin laval Rap SM-kisoissa, joissa mä oon perinteisesti ollut DJ-pöydän takana, tähän asti (naurua). Soitin tän biisin Mukkille, se sano että ”hullu flow, mä tuun maanantaina studiolle”. Oli siistii nähdä kuinka nopeesti äijä veti nää punchlainibarit sisään studiolla, Teisti kertoo.

Tasten edellisen singlen tapaan kappale edustaa drill-soundia, josta vastaa tällä kertaa 19-vuotias vantaalaistuottaja JDZ. Vastaavana tuottajana on toiminut Tasten kaikkien aikaisempien julkaisujen tapaan Antti Norisalo eli RELAXANTTI.

– JDZ on yksi tämän hetken kysytyimmistä drill-tekijöistä Suomessa. Tää oli ensimmäinen kerta kun tehtiin musaa kimpassa, muttei viimenen, Taste sanoo.

ROUND UP on vasta Tasten kolmas single Tasoi Recordsilla, mutta biisejä on kasassa enemmänkin. Onko artistilta tulossa jokin isompi kokonaisuus?

– Mä haluaisin pistää pihalle EP:n pian, mutta pitää varmaan miettiä ootteko te jo valmiita sille materiaalille, artisti tiisaa.

EP:stä on joka tapauksessa Tasten mukaan tulossa raaka. Sen lisäksi suunnitteilla on uusi video, jolle ei kuitenkaan vielä ole mitään aikataulua lukossa.

Kuuntele ROUND UP alta. Lyriikat näet Klangin lyriikkaosiosta.