MF Taste yhdistää r’n’b:n ja drillin – duettoparina Lucy Kautto

Jeremy Kyejo

Coach Beatsin ja Relaxantin tuottaman singlen videosta vastaa J. Ryder.

Miten drill ja r’n’b niputetaan samaan pakettiin? Sitä testaa ensimmäisten kotimaisten nimien joukossa MF Taste uudella singlellään This Could Be Us.

Modernin fuusion tuotannosta vastaavat tuottajakaksikko Coach Beats sekä Antti ”Relaxantti” Norisalo. Soundimaailmassa sekoittuvat skandinaavinen synkkyys, brittiläisestä rap-musiikista tutut koukut sekä sielukas r’n’b.

– Valitsin tän biitin heti kun kuulin tän. Tää muudi haasto mut kirjottajana ekaa kertaa pysymään tietyissä rajoissa. Sanotaanko näin että This Could Be Us on rakkaustarina, joka olis voinut olla. Mä luulen että monet bossit ja boss leidit pystyy samaistuun Teistiin, artisti sanoo.

Takavuosina muun muassa Cheekiä, JVG:tä, Uniikkia ja Kapasiteettiyksikköä tuottanut Coach Beats on uusi yhteistyökumppani Tastelle. Moni muistaa ryhmän etenkin New Yorkin kuvioistaan Skemin kanssa sekä siitä, että sen perustajiin kuuluu Pikku G.

– Nykyään Coach Beats on Antti Muurinen ja Timo Jutila, mikä sopii täydellisesti kun on tuollaisten sporttilegendojen nimet kavereilla. Viime kesänä alotettiin yhteistyö, ja homma natsas koska heillä oli heti luottoa muhun. Todella ”jenkki” ja mahtipontinen vibe puhutteli mua.

Lucy Kautto nähtiin kesällä 2021 MF Tasten ja Relaxantin Nähty jo? -kappaleen musiikkivideolla.

Jeremy Kyejo

Kappale on duetto, jossa Tasten kanssa on äänessä kenialaissuomalainen 21-vuotias Lucy Kautto. Räppäri ja laulaja tutustuivat viime kesänä reggaeton-balladille kuvatun musiikkivideon kuvauksissa.

– Myöhemmin meille selvis hänen laulutausta. Kysyin fiittaamaan ja sitten mentiinkin nopeesti studiolle. Lucy oli täydellinen fitti.

Tuore biisi on osa isompaa kokonaisuutta, joka julkaistaan myöhemmin tämän vuoden aikana. Tarkka julkaisuajankohta ei ole vielä lukossa, mutta materiaalia on jo reilusti kasassa.

– Mä haluisin pistää ennen kesää projektia pihalle koska ollaan tehty niin sairaita biisejä ja mulla on just nyt se energia päällä. Mun edellisellä EP:llä oli seitsemän biisiä eli päätelkää siitä. Voin lupaa että tänä vuonna roiskuu.

Taste tunnetaan pitkän linjan DJ:nä, mutta viimeisen puolentoista vuoden aikana miehen profiili on ollut pandemian takia korkeampi uraansa aloittelevana räppärinä. Mutta millainen matka huhtikuussa 2020 alkanut artistiura on Teistin itsensä mielestä ollut?

– Tää on ollu mulle mun elämäni parasta aikaa, sain uuden alun ja nautin joka hetkestä. Kai se vähän yllätti kuinka siistii tätä suomiporaa on tehdä ja vetää livenä, DJ:nä kun ei oikein mikää enää tunnu miltään. Toiset on lähteneet tukemaan mua kovaa heti alussa mua. Toiset ovat kadonneet kun ei ole enää nimilistoja jonne kerjätä nimiä, perusjuttua. Kaiken kuului mennä just näin, mutta enää en antaisi kenenkään hidastaa omalla toiminnallaan tai mielipiteillään mun etenemistä. Tää juna liikkuu.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.