Madboialin Aquafina johdattelee kohti tulevaa projektia

Kelmihelmi

Nuori räppäri haaveilee isosti ja suunnittelee pitkälle.

Vuonna 2020 Mielentila-debyyttialbuminsa omakustanteisesti julkaissut Madboiali sainattiin Babyface-levymerkille vuoden 2020 lopussa. Helsinkiläisen artistin musiikissa yhdistyy sulavasti drill-, hiphop-, afropop- sekä r&b-vaikutteet.

– Musan teossa mua inspiroi aikalailla kaikki ympärillä oleva ja tapahtuva. Myös oma tausta ja kulttuuri antaa vaikutteita biiseissä.

Artistina olemisen lisäksi Madboiali on kehitellyt ideoita, joita haluaisi toteuttaa tulevaisuudessa. 

– Mulla on haaveena mahdollisesti perustaa oma label, mihin ottaisin nuorii alottelevii artistei. Tiiän ettei se oo vielä tän hetken juttu, mutta se on sellainen asia, minkä haluaisin päästä joku päivä toteuttamaan, hän pohtii.

Tällä hetkellä räppäri haluaa kuitenkin keskittyä vielä oman musiikin tekemiseen täysillä.

Syntyperäinen kulttuuri on vaikuttanut paljon artistin elämään

Senegalista kotoisin oleva artisti saa inspiraatiota maan kulttuurista ja he vierailevatkin siellä perheen kanssa jokaisena kesänä.

– Ollaan muutettu Suomeen sillon ku olin 9-10-vuotias. Senegalin kulttuuri sai mut kiinnostumaan musiikista ja tavallaan on tuntunut siltä, että musikaalisuus on ollut mun sisällä sen kautta koko ajan.

Räppärin musikaalisuus on näkynyt kouluiässä esimerkiksi koulujen talent show -esityksissä, joihin hän halusi aina mukaan esiintymään.

Elämänohje, jota artisti noudattaa arjessa on yksinkertainen.

– Oon oppinu, että sit kun menestyy ja saa vähän nimee itellensä niin oppii samalla siihen, ettei pidä elämässä niitä huonoja viboja antavia ihmisiä ollenkaan. Sit jää enemmän aikaa keskittyy kans itteensä ja omaan tekemiseen, joka sit palkitsee hetken päästä kun ei oo turhaa stressiä tai vastaavaa, hän kertoo.

Omaa musiikkiaan räppäri kuvailee positiiviseksi ja monipuoliseksi. Mikäli hän pääsisi tekemään kappaleen jonkun artistin kanssa, olisi se ruotsalainen artisti Ant Wan. 

– Wanin tyyli ja biisit on nii hyvii et olis upeet tehä joku kappale yhes. Sit jos olisin ihan kenen vaan  artistin lämppärinä nii Lil Baby ois kova, hän toteaa naureskellen.

Tähän mennessä artistin suosikkimuistot omalta uralta ovat kerääntyneet keikoilta.

– Arvostan niin paljon mua kuuntelevia ihmisiä. Oon saanut hullun hyvää vastaanottoo joka tuntunut tietysti hienolta. Haluun kans sanoa, et vaikka en aina ehdi vastata kaikkien viesteihin Instagramin puolella,  nii ne merkitsee mulle jokainen tosi paljon, kiitos siitä.

Viimeisin kappale Madboialilta julkaistiin viime elokuussa. Seuraava biisi Aquafina tulee ulos tänä perjantaina.

– Aquafina synty luonnollisesti meidän sessareist. Siin tullaa kuulee mun normi elämästä ja kerrontaa erilaisist keisseist. Täs on ollu mukana Jaakko Salovaara  ja Aaron Salovaara sekä mun manageri Sakke.

Räppäri paljastaa singlen lisäksi suunnitelluista asioista.

– Halusin droppaa eka tän biisin ennen isompaa prokkista. Aquafina on  esimakuu siit ja mukana tullaan kuulee monii muitaki artisteja, hän sanoo hymyillen.

Kuuntele Madboialin uusin Aquafina-single alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.