SEXGANG palaa uudella singlellä – fiittaajana toimii Kube

SEXGANG eli Purppi, Niklvs ja Mike.
Anni Vehkaperä

Kokoonpano keskittyy toistaiseksi tiputtelemaan yksittäisiä kappaleita.

Killah Recordsille sainattu SEXGANG julkaisee pitkähkön tauon jälkeen uutta musiikkia. Haapajärveläiskolmikon neljäs single labelilla on nimeltään Kulissii.

Miken biisi tuottama on poikkeuksellinen siinä mielessä, että sillä kuullaan verset ainoastaan kahdelta ryhmän jäseneltä kolmannen huolehtiessa pelkästä huukista. Samalla se on kolmikon ensimmäinen yhteinen kappale Kuben kanssa, ainakin jos Killah Recordsin viimekesäistä Hidasteit-posseraitaa ei lasketa mukaan.

– Meiän mielestä pelkkä Kulissii-demo oli jo pelkästään vitun kova, ja aateltiin että Kuben verse vois kruunata tän biisin. Ja niinhän se teki, kolmikko kertoo.

Soundiaan kehittänyt kolmikko on edellisen singlensä jälkeen tehnyt paljon uutta materiaalia, jota on tarkoitus julkaista mahdollisimman paljon tulevaisuudessa. Isompaa kokonaisuutta ei silti ole ainakaan tällä hetkellä työn alla.

– Meillä oli EP tekeillä, mutta kokonaisuutena biisit ei synkannu yhteen. Päätettiin, että mennään omalla fiiliksellä eteenpäin, ja nyt koitetaan puskee mahollisimman paljon musaa ulos. Albumi tai EP ei kuitenkaan oo mahdoton toteuttaa.

Kuuntele Kulissii alta. Lyriikat näet Klangin lyriikkaosiosta.