s:sun kolmas kappale sai inspiraatiota suomen kielestä

Veeti Ossi

Warner Musicin tuore artisti luo musiikillaan vertaistukea antavan ilmapiirin.

Mutkattomasti eri genrejä yhdistelevä s:su julkaisi uuden kappaleen Elos mut en hengis, joka omaa artistille tyypillisen samaistuttavan sekä lohdullisen tunnelman. Mysteerihahmona pysytelleen artistin suurin innoittaja on edesmennyt räppäri Lil Peep, joka kuuluu tuoreimmassakin kappaleessa ja mistä artisti omien sanojensa mukaan ottaa myös vaikutteita.

Äidinkieleltään ruotsinkielisen artistin tuorein biisi on saanut osan inspiraatiostaan suomen kielestä.

– Tein todella kauan pelkästään englanniks musiikkia ja tää on muistaakseni nyt toinen biisi ikinä, jonka olen kirjoittanut suomeksi ja se oli musta jo itsessään aika inspiroivaa, hän toteaa.

Osa s:sun kappaleista pohjautuu hänen omaan elämäänsä. Tämä kappale syntyi kuitenkin pelkästään ajatuksen virrasta.

– Tää biisi on kirjoitettu tunteiden pohjalta eikä sisällä  oikeestaan mitään taustatarinaa. Mun tavotteena on myös välittää tälläkin kappaleella ihmisille fiilis ettei kukaan oo vaikean olon kanssa ikinä yksin.

Hyväsydäminen laulaja kokee eroavansa muista suomalaisista artisteista uniikilla soundillaan sekä kirjoitustyylillään.

– Tykkään ajatella, että mun koko uran idea on luoda kuuntelijalle fiilis, että hei, et oo yksin. Toivon että joku jonka pitää kuulla näitä sanotuksia kuulee ne ja saa mun musasta itselleen edes jollain tavalla apua ja tukea.

Artisti myös paljastaa, että häneltä voidaan odottaa lisää musiikkia jo lähitulevaisuudessa.

– Katotaan jos saatais jopa joku isompi projekti julkaistua pian. Keikkoja mä en oo ikinä vetäny, mutta toivotaan et niitäkin tulee ens vuoden puolella, s:su toteaa lämpimästi hymyillen.

Kuuntele uusi kappale alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.