Hattaraisen hempeää – maskinsa poistanut s:su laulaa rakkauden ihanuudesta

Warner Musicin tuoreisiin sainauksiin kuuluva s:su julkaisi uuden singlen.

Ennen aina maskin kanssa esiintynyt s:su julkaisi perjantaina singlen nimeltä sokeri. Warner Musicin artistin kerrotaan innoittuvan Lil Peepistä sekä korealaisesta musiikista. Aikaisemmin artisti on julkaissut kolme singleä, joista yhdessä on mukana Heviteemu.

– Jokainen varmasti muistaaa ne ensimmäiset rakkauden tunteet toista osapuolta kohtaan. Tää biisi on saanut tuulta alleen niistä tunteista. Toivon että tää biisi vie kuuntelijan takaisin rakkauden alku huumaan, jolloin maailmaa katsotaan vaaleanpunaisten lasien läpi, hän kuvailee.

Artistin itse tuottaman ja kirjoittaman kappaleen lyriikkavideolla artisti nähdään ensimmäistä kertaa myös ilman maskia.

– Oon aina tykännyt tietynlaisesta mystisyydestä mutta halusin nyt kokeilla avata mun elämää tavallaan maskin takana ja näyttää kuka mä oon.

Sokeria artisti kuvailee trap ja rap -painoitteiseksi klubibiisiksi. Tulkinnan varaan artisti haluaa kuitenkin jättää, että kenelle kappale on osoitettu.

– Mä oon kirjoittanut tän parisuhteesta, mutta tää vois olla myös vaikka perheenjäsenelle tai ystävälle laulettu. Tykkään tehdä toisistaan hyvinkin erilaisia kappaleita ja tää on tällainen hyvän fiiliksen biisi, artisti toteaa.

Seuraavaksi s:su suunnittelee julkaisevansa useita kappaleita tiheästi. Yksi niistä on kesäinen räppibiisi.

– Tehtiin Nuppu Oinaan kanssa söpö biisi!

Kasvojen julkaisun myötä artisti toivoo olevansa mahdollisesti helpommin lähestyttävä kuuntelijoille.

– En oo ikinä ollu ilman maskia nii en osaa oikeen oottaa mitään reaktiota. Oon miettiny kuitenkin, että jos jonkun mielestä maski tuntuu jollain asteella esimerkiks pelottavalta niin tää sen pois ottaminen vois luoda sellaisen helpomnmin lähestyttävämmän fiiliksen.

Kuuntele uusi sokeri-kappale ja katso lyriikkavideo alta: