Sebastian Noto starttaa uuden artistinimensä klubibängerillä: Nimi on nyt Noto

Noton single edustaa artistin musiikista tanssittavampaa puolta.

Skorpionin rosteriin kuuluva Sebastian Noto vaihtoi aiemmin tänä vuonna artistinimensä astetta lyhyemmäksi, ja kulkee tästä eteenpäin nimellä Noto.

Uuden sukupolven pop-ääniin kuuluva laulaja sekoittaa musiikissaan moderneja pop-ja r&b vaikutteita yhteen keskenään, luoden saumattoman kokonaisuuden omalla persoonallisella ilmaisullaan täydennettynä.

Artistin aiemmin tänä vuonna julkaisema single Ylläs oli yhteinen kappale Iben kanssa, jonka menevä tunnelma piti otteessaan koko kappaleen ajan.

Viime viikolla julkaistu Dimmelo on klubeille suunnattu biisi, jossa Noto sekoittaa taidokkaasti genrejen lisäksi myös molempia äidinkieliään, suomea ja italiaa.

– NOTOn vuosi on alkanut! Spotifyn TOP 50stä löytyvä Ylläs soi radiossa kivasti ja meni kultaa kahdessa kuukaudessa ja jos sitä tanssittaan after skiissä, niin Dimmelo houkuttelee bailaamaan aamuun asti yökerhossa. Dimmelo on certified klubi- ja radiobängeri, toteaa artistin label.

Uusi julkaisu sai ensi-iltansa viime viikonlopun PRPL -tapahtumassa Helsingin Valkoisessa Salissa, jossa esiintyi taidokkaiden tanssiesitysten lisäksi myös muun muassa NCO.

Kuuntele energistä fiilistä välittävä single alta.