Reino Nordin lisää uuden kappaleen jo julkaistulle Cara Mia -albumilleen

Pietari Purovaara

Pitkäsoitto julkaistaan tällä viikolla fyysisessä muodossa.

Reino Nordinin helmikuussa ilmestyneestä Cara Mia -albumista tulee myyntiin rajoitettu CD- ja vinyylipainos. Samalla artisti lisää albumille ennen julkaisemattoman kappaleen, joka on alkuperäinen versio Satamiljoonaa kertaa -hitistä.

Kappale julkaistaan suoratoistopalveluissa samana päivänä kuin fyysiset levyt tulevat myyntiin, eli huomenna perjantaina 29. maaliskuuta.

– Albumin vastaanotto on ollu ihana ja keikoilla jengi laulaa albumiraitojakin messissä mikä tekee mut superiloiseksi. CD:llä on bonuksena vihdoin mun alkuperäinen versio Satamiljoonaa kertaa -biisistä jota on keikoilla jo pari vuotta soitettu menemään, artisti kommentoi tiedotteessa.

Mikäli kultaa striimanneen pitkäsoiton fyysinen painos kiinnostaa, niin kannattaa olla nopea. CD:tä on painettu ainoastaan 200 kappaletta, kun taas vinyylimuodossa albumia tulee myyntiin ainoastaan 50 kappaleen erä. Puolet vinyyleistä on painettu punaiselle värivinyylille, jota saa ekslusiivisesti pelkästään Levykauppa Äxästä.

Tällä hetkellä Nordin on albuminsa julkaisukiertueella, joka päättyy lauantaina 30. maaliskuuta loppuunmyydylle Tavastialle. Huomiselle Turun keikalle on kuitenkin vielä lippuja jäljellä.