MELO droppaa tällä viikolla uuden GLITTER-albuminsa, jolle et luultavasti ole valmis

Julius Konttinen

Levyllä on 12 kappaletta.

Mikäli suomiräpissä on jotain sääntöjä, niin MELO ei ainakaan noudata niitä. Näin toteaa levy-yhtiö Skorpioni, joka julkaisee artistilta kuumeisesti odotetun pitkäsoiton perjantaina 2. huhtikuuta.

Kuten moni artistin seuraajista osasikin odottaa, on uuden kokonaisuuden nimi GLITTER. Siihen odotuksiin vastaaminen luultavasti päättyykin, sillä Skorpionin suunnalta albumia kuvaillaan levyksi, jota tullaan rakastamaan ja yhtä lailla vihaamaan.

MELO vahvisti levynsä nimen ja julkaisuajankohdan Instagramissa. Postauksen näet alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön MELO (@meloplease) jakama julkaisu

Levyltä on aiemmin julkaistu tuplasingle e/Moncler, jonka kappaleiden lisäksi kokonaisuudella on kymmenen ennenjulkaisematonta raitaa. Projektin vastaavana tuottajana on MELO:n aiempien albumien tapaan toiminut 4eva, mutta mukana on myös tuotantoa Kuiva H:lta, 1ilmarilta sekä star boylta.

Kiinnostavana yksityiskohtana voidaan etukäteen kertoa, että kokonaisuuden toinen raita samplaa Reino Nordinin uran isointa hittiä. Klangin helmikuussa haastatteleman 1ilmarin mukaan toisena raitana piti alun perin toimia kappale, jonka biitti meni lopulta Playboi Cartille.

MELO kertoi tapauksesta itsekin vieraillessaan iben kanssa Sonnin Taacassa. Jakso on noin kuukauden takaa.

https://youtu.be/Nk62LJiHYc0