Olli Antonio laittaa luun kurkkuun huutelijoille

Video kappaleelle kuvattiin rauhallisen koti-illan aikana.

Hiljattain uuden Heijastan-singlen tiputtanut Olli Antonio on laittanut jakoon uuden videon, jonka tekemiseen ei kulunut edes vuorokautta. Visuaalit ympärilleen saanut kappale on nimeltään Hyppää (tekisit ite), jonka sanomaan lähes jokaisella on mahdollisuus samastua.

Projekti sai alkunsa viikonloppuna, kun lahtelainen päätti hetken mielijohteesta postata noin kolmen aikaan yöllä Instagramiin klipin erään vanhan demonsa kertosäkeestä. Demo oli jo sellaisenaan aika onnistunut, mutta jokin siinä ei kuitenkaan toiminut.

– Hetken kun sitä demoa oli luupannu täs, nii tajusin et biisin ongelma oli siinä, et toka verse oli aika wäkki. Samalla koodasin heti Räxälle, et voikse nopee vaihtaa sen tokan versen jokskin c-osaks ja choppaa siihen päälle tyyliin ainutta mun mielestä siistiä lainia siin koko tokas verses, ja miksata ja masteroida biisin julkasuu varten sunnuntaiks. Aamul Räxä vastas, et hoituu. Illalla mulla oli mailissa masteri biisistä, Olli Antonio kertaa.

Samaan aikaan artisti lähetti Jodi Wildille puhelimellaan kuvaamiaan klippejä, joissa oli antiikkikaupasta löydetty astronauttikypärän muotoinen televisio. Ideana oli alun perin tehdä ainoastaan jonkinlainen videoluuppi sunnuntaiksi, mutta suunnitelma muuttui lennosta.

– Tuli kela, et ehkä tähän olis kuitenkin hyvä saada mun kasvot mukaan. Lahjoin viinipullolla mun parhaan kaverin kuvaamaan mun kämpille jotain klippejä meikäst, ja sendin ne viel Jodille, joka leikkas viel ne sinne luupin sekaan.

Kesällä toisen pitkäsoittonsa julkaissut Olli Antonio valmistelee tällä hetkellä kolmatta albumiaan.

Toni Kristian

Lopputulos oli kasassa sunnuntaihin mennessä kuten oli tarkoituskin. Videosta tuli Olli Antonion mukaan heittämällä oudoin ja nopein videoprojekti missä hän oli ollut mukana.

– Mulla oli ollu puhetta Jodin kanssa jo tyyliin vuoden ajan, että se tekis mulle musavideon. Ainoo ongelma oli vaan jaksamisessa logistiikka kysymysten kanssa, koska meikä asuu Lahessa ja se Turussa. Yhtäkkiä me sit lopulta tehtiinkin musavideo alle vuorokaudessa, silleen et kummankaan ei tarvinnu ees liikkua omasta himasta. Tarkotuksena olis tehdä tulevaisuudessa viel yhessä musiikkivideo ihan ajan kanssa.

Biisillä puhutaan tunteesta, joka tulee luultavasti jokaiselle aina silloin tällöin vastaan etenkin luovissa piireissä. Kappale saattaakin samastuttavalla aihepiirillään avata portin luontevalle yhteistyölle muiden räppäreiden kanssa.

– Mulla ei oo ollu vielä varsinaisesti yhtäkään fiittaajaa, vaikka oon julkassu kaks levyä ja kolmas on jo hyvällä mallilla. Oon snadisti kelannu jos tähän sit ottais jonkun messiin, tai tekis possecutin, jos vaan jaksan organisoida sellasen kasaan. Must tuntuu et ”Tekisit ite” on varmaan aika samaistuttava aihe monelle taiteilijalle, jotka joutuu kuuntelemaan sellasta ylimäärästä ja turhaa kritiikkiä teoksistaan tyypeiltä jotka ei ite tunnu saavan aikaan oikeen mitään.

Olisiko kappaleessa ainesta posseraidaksi? Ota Hyppää (tekisit ite) kuunteluun alta.

https://youtu.be/d6k02-6oHBk