Le Fvbeloksen esikoisalbumi julkaistaan ensi vuonna – ensimmäisellä singlellä on mukana Cledos

Elokuvamaisesta kokonaisuudesta on lupa odottaa tapausta.

Skorpionille sainattu nuori lupaus Le Fvbelos julkaisee ensimmäisen singlen tulevalta debyyttialbumiltaan. Kappale on nimeltään Baby Girl, ja sillä fiittaa Cledos.

Vasta 19-vuotias Le Fvbelos eli Farbod Karimi julkaisi alkuvuodesta Fabe-EP:n, jota on striimattu jo kolme miljoonaa kertaa. Myös Shrtyn tehtyä Hiljaa-kappaleen musiikkivideota on katsottu YouTubessa tiuhaan.

Viimeksi Le Fvbelosta on kuultu Cavallinin tuoreimmalla singlellä, joka julkaistiin marraskuussa. Sitä ennen artisti nähtiin omassa RARE TOUR 2020 -jaksossaan, kun kiertue järjestettiin vallitsevan tilanteen takia digitaalisessa muodossa.

Tällä hetkellä Le Fvbelos elää elämää joka on kuin elokuva, mikä heijastuu myös hänen tekemisiinsä. Toistaiseksi nimeämätön pitkäsoitto kuvastaakin tätä maailmaa niin musiikin kuin visuaalienkin puolesta tarjotessaan kohtauksia Le Fvbeloksen oman elämän elokuvasta.

Baby Girl -kappaleella Cledos ei tee tyypillistä vierailua, sillä Töis Crew:n keulahamo on ollut mukana sen tekemisessä alusta asti. Tuotantopuolesta vastaavat Alexander Clifford sekä Cledoksen luottotuottaja Fractious Frank, jonka käsialaa ovat muun muassa Cledoksen hitit Kilo ja Made in Italy.

Baby Girl julkaistaan perjantaina 18. joulukuuta ja se saa samalla musiikkivideon, josta nähdään viitteitä jo singlen kansikuvassa. Kannen näet alta.